Ana SayfaKimdirEkrem Düzgünoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Ekrem Düzgünoğlu Kimdir?

“Huzurum Kalmadı” şarkısıyla çok sevilen Ekrem Düzgünoğlu kimdir? Ekrem Düzgünoğlu kaç yaşında? Ekrem Düzgünoğlu albümleri neler? Ekrem Düzgünoğlu aslen nereli? Ekrem Düzgünoğlu hangi burç? Ekrem Düzgünoğlu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi, bu yazımızda sizin için yazdık.

Ekrem Düzgünoğlu Kaç Yaşında? Ekrem Düzgünoğlu Aslen Nereli? Ekrem Düzgünoğlu Hangi Burç?

Ekrem Düzgünoğlu, 20 Haziran 1980 senesinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankara’lı olan Ekrem Düzgünoğlu, İkizler burcudur.

Ekrem Düzgünoğlu Kimdir?

Ekrem Düzgünoğlu, üniversiteye kadar eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Çocukluğundan beri müziğe ilgisi olan Ekrem Düzgünoğlu, 10 yaşında bağlama çalmaya başlamış ve henüz ilkokuldayken katıldığı bir yarışmada 1. olarak Devlet Bakanlığı’ndan ödül almıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Türk Halk Müziği Ses Eğitim Bölümü”nü kazanan Ekrem Düzgünoğlu, İstanbul’a gelmiştir.

Okulda da sesi ve yeteneği ile ön plana çıkan Ekrem Düzgünoğlu, ilk olarak 1999 senesinde üç arkadaşıyla birlikte “Grup Çığlık” isimli müzik grubunu kurarak müzik sektörüne giriş yapmıştır.  İlk albümleri olan “Destanlaşan Türküler”de sevilen sanatçı Zara ile düet yapan Ekrem Düzgünoğlu, büyük bir çıkış yakalamıştır.

2006 senesinde Zara’nın “Zamanı Geldi” albümünün yönetmenliğini üstlenen Ekrem Düzgünoğlu, arından Gaye Aksu ve İbrahim Erkal’ın albümlerinin de yönetmenliğini yapmıştır. Kendi müzik grubu ve farklı birçok sanatçıyla ortak çalışmalara imza atan  Ekrem Düzgünoğlu, ilk solo albümü olan “Karanlıktan Güneşe”yi 2007 senesinde çıkarmıştır.

Ekrem Düzgünoğlu Albümleri

  • 1999 – Destanlaşan Türküler
  • 2007 – Karanlıktan Güneşe
  • 2017 – Dermansız

Ekrem Düzgünoğlu Single Albümleri

  • 2019 – Ciğerden
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler