Ana SayfaKültür ve SanatMüzikEzel Amirova "Bağıra Bağıra" Geliyor!

İlgili Postlar

Ezel Amirova “Bağıra Bağıra” Geliyor!

Yazın popüler şarkıları peş peşe gelirken bir iddialı şarkıda Ezel Amirova’dan geldi. 17 senedir Almanya’da olan ve Almanya’da geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Ezel Amirova ezberleri bozmak için kolları sıvadı. Bu yaza damgasını vurmaya hazırlanan Ezel Amirova “Bağıra Bağıra” Geliyor!

Yorumuyla Ön Plana Çıkıyor

Küçük yaşlardan beri müzikle ilgilenen Ezel Amirova, kendine has bir yoruma ve ses rengine sahip. Bu yeteneğini söz yazma becerisiyle birleştiren Ezel Amirova‘nın yeni şarkısı yazın ezber bozan şarkıları arasına girecek gibi duruyor. Uzun süreli bir emeğin ardından çıkan şarkının sözü ve müziği ise Ezel Amirova’ya ait.

“Yorum Yapmak Duyguyu Karşıdakine Geçirmektir”

17 senedir Almanya’da şarkı söyleyen ve birçok çeşitli mekanda sahne alan Ezel Amirova, şarkı söylemenin göründüğü kadar kolay bir iş olmadığının da altını çizdi. Birçok insanın şarkı söylediğini ancak, yorum yapmanın şarkının barındırdığı duyguyu karşıdakine geçirmek olduğunu vurgulayan Ezel Amirova, yorumlarının yarınlara kalacağını belirtti.

“Duyguların Mevsimi Olmaz”

Sözü ve müziği Ezel Amirova‘ya ait olan “Bağıra Bağıra”nın arenjesini ünlü aranjör Tarık Ağansoy üstlendi. Yazın alışık olunan hareketli parçaların tam zıttı olan “Bağıra Bağıra” için Ezel Amirova şarkısını piyasa şartlarına göre değil yüreğinin sesine kulak vererek için geçenlere göre yaptığını belirtti. Duyguların mevsimi olmadığı gibi müziğinde mevsiminin olmadığının altını çizen Ezel Amirova piyasada birçok şarkı olduğunu ama birçoğunun da saman alevi gibi olduğunun altını çizerek, yazmış olduğu şarkının bu parçalardan farklı olduğunu da gururla açıkladı.

Ezel Amirova Kimdir?

Ezel Amirova “Bağıra Bağıra” Geliyor!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler