Ana SayfaKimdirAyça İrem Yurttaarslan Kimdir?

İlgili Postlar

Ayça İrem Yurttaarslan Kimdir?

Ayça İrem Yurttaarslan Kimdir? Kızıl saçları ve sempatik karakteriyle ön plana çıkan genç tiyatrocu Ayça İrem Yurttaarslan kaç yaşında? Ayça İrem Yurttaarslan aslen nereli? Ayça İrem Yurttaarslan hangi burç? Ayça İrem Yurttaarslan biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Ayça İrem Yurttaarslan Kaç Yaşında? Ayça İrem Yurttaarslan Aslen Nereli? Ayça İrem Yurttaarslan Hangi Burç?

23 Ekim 1996 doğumlu olan Ayça İrem Yurttaarslan aslen İzmirlidir. Şu an 23 yaşında olan Ayça İrem Yurttaarslan akrep burcudur.

Akrep burcu ünlüler

Ayça İrem Yurttaarslan Kimdir? Ayça Yurttaarslan Kimdir?

Tiyatroya ilk olarak 9 yaşında İzmir’de Haldun Dormen’in sanat merkezi olan Sahne Tozu Tiyatrosu’nun kursunda başlayan genç oyuncu 2013 senesinde İzmir Doğa ve Sanat Derneği’nin tiyatro ekibine katılarak profesyonel olarak sahne almaya başladı. Tiyatroya olan sevgisi sonrası kariyerini bu yönde geliştirmeye karar veren güzel oyuncu 2015 senesinde “İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Oyunculuk Bölümü”ne ikincilikle alındı.

23 ekim doğumlu ünlüler

Okul yıllarında Türkiye’nin ilk çocuk tiyatrosu Masal Gerçek Tiyatrosu’nun çocuk oyunlarında oynadı. 2018 senesinde Beşiktaş Kültür Merkezi doğaçlama liginde takım kaptanlığı yaparak kariyerine devam etti. Yine 2018 senesinde sahnelediği “Lady Macbetch ve Diğerleri” isimli oyunla Fransa’da düzenlenen Avignon Tiyatro ve Dans Festivali’ne kabul edildi. Parlak bir başlangıcı olan genç oyuncu yakın zamanda yeni projelerle kariyerine devam edecek, gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Ayça İrem Yurttaarslan Oyunları

  1. Lüküs Hayat 

  1. Lady Macbeth Ve Diğerleri 

  1. Cimri 

  1. Eski Fotoğraflar 

  1. Lady Macbeht 

  1. 3. Richard 

  1. Antigone 

  1. Hastalık Hastası 

  1. Oyun Karıştı 

  1. Bir Şehnaz Oyun 

  1. Kaç Baba Kaç 

  1. Truva 

  1. Yedi Kocalı Hürmüz 

  1. Yıl  

  1. Godot’yu Beklerken 

  1. Lady Macbeth Ve Diğerleri 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler