Ana SayfaÜnlülerOnur Mete, Eşini Kucağında Taşıdı!

İlgili Postlar

Onur Mete, Eşini Kucağında Taşıdı!

Çıkardığı klip ve parçalarla olay yaratan Onur Mete, sahil koşusunda sakatlanan ünlü eşi Aycan Dalkılıç Meteyi kucağında taşıdı!

Geçtiğimiz akşam eşi ile birlikte Bebek sahilinde görüntülenen Onur Mete Gazetecilerin objektiflerine karşı poz verirken “Güzel  havayı gördük ve yürüyüşe çıktık. Kısa bir spor yapıp evimize gideceğiz” şeklinde cevap verdi.

“Eşimin bileği burkuldu!”

Ünlü çift sporuna devam etmesinin ardından yaklaşık bir saat sonra bankta oturmuş vaziyette tekrar görüntülendi. Eşi’nin zarar gören bileğine bakan Onur Mete, kameraların flaşının patlamasıyla paniğe kapılarak muhabirlerin sorularına “Eşimin bileği burkuldu. Müsaade eder misiniz lütfen?” şeklinde tepki gösterdi.

Onur Mete, Eşini Kucağında Taşıdı!
Onur Mete, Eşini Kucağında Taşıdı!

Uzun bir süre eşinin bileğini inceleyen Onur Mete, kameraların karşısında olmaktan rahatsız olduğunu söylemese de kameralar tarafından görüntülendi. Eşinin yürüyemeyeceğini anlayan Onur Mete, eşi Aycan Dalkılıç Mete’yi kucağına alarak aracına götürdü.

Arabaya binmesiyle birlikte evlerine doğru yol alan ünlü çift, yaşadıkları sevgi dolu anlarla takipçilerini kıskandırdı! Uzun zamandır spor için sahile çıkan ünlü, yaşadığı talihsiz olay hakkında ekstra açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler