Ana Sayfa Blog

Prenses Kate Middleton Ayrı Eve Çıkıyor

0

Hakkında pek çok spekülasyon çıktıktan sonra video ile kansere yakalandığını duyuran Kate Middleton ayrı eve çıkacak.

Prens William ve Kate Middleton için zorlu süreç devam ediyor. Tüm dünyanın yakından takip ettiği Kraliyet Ailesi’nde en son Kate Middleton açıklaması ile kanserle mücadele edildiği ortaya çıkmıştı. Uzun zamandan beri kameralara yansımayan görüntüsü nedeniyle hakkında “Kate Middleton öldü” gibi spekülasyonların çıktığı Galler Prensesi Kate Middleton, kameralar karşısına geçerek kanser olduğunu duyurmuştu.

Prenses Kate Middleton Ayrı Eve Çıkıyor
Prenses Kate Middleton Ayrı Eve Çıkıyor

Bu açıklama sonrasında ise Kate Middleton’ın sağlık durumu yakın takibe alındı. Gelen son bilgilere göre tedavi için özel bir yaşam alanı da oluşturulacak. Midesinden geçirdiği ameliyat sonrasında bir daha görülmeyen Kate Middleton sağlık durumu için net bir açıklama yapılmadı.

Kate Middleton Yeni Eve Geçiyor

Prens William ve Kate Middleton, iyileşme sürecini geçirmek için ayrı bir eve çıkma kararı aldı. Kraliyet çifti, Windsor’daki Adelaide Cottage’a bitişik bir binada yaşamaya başlayacak. Taşınma öncesinde binada tadilat ve genişletme işlemlerine başlandığı bildirilirken çiftin çocuklarının Lambrook Okulu’nda eğitimlerine sorunsuz bir şekilde devam etmesi nedeniyle burayı tercih ettiği de öğrenildi. Okula çok yakın olması nedeniyle Adelaide Cottage tercihi yapan çift, buradan sağlık durumunu takip edecek. Kraliyet ailesine yakın kaynaklarda yer alan haberlerde “William ve Kate, Adelaide Cottage’ı çok seviyorlar. Ancak tüm aile zorluk yaşıyor.” denilirken sağlık durumuna yönelik hiçbir detaya değinilmedi.

Uğur Dündar’a Dilara Gülatan’dan Bir Şok Daha

0

Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara Gülatan yeni bir açıklama yaptı. Gülatan DNA raporuna itiraz edeceğini açıkladı.

Uğur Dündar’a babalık davası açmasıyla bir anda Türkiye’nin gündeminde yer alan Dilara Gülatan, konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. ATV’de ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen dosya kapsamında programa bağlanan ve gündemdeki konularla ilgili son durumu aktaran Dilara Gülatan, davadan vazgeçmeyeceğini duyurdu.

“Senin Baban Uğur Dündar”

Annesinin kendisine babasının Uğur Dündar olduğunu söylediğini vurgulayan Dilara Gülatan, Adli Tıp Kurumu sonucuna itiraz edeceğini ve bu konudaki mücadelesini sürdüreceğini söyledi. 2 yıl önce açılan ve sonuçlanan babalık başvurusunda Adli Tıp Kurumu Dilara Gülatan ile Uğur Dündar örnekleri arasında herhangi bir bağ bulunmadığını duyurmuştu. Uğur Dündar olayların gündeme gelmesi sonrasında ise konuyla ilgili açıklama yapmak durumunda kalmış ve gündemdeki iddiaları yalanlamıştı. Metin Akpınar’ın Kızının Ablasının Babası Uğur Dündar mı? başlıkla duyurduğumuz haberde Uğur Dündar tüm süreci anlatmıştı.

Uğur Dündar'a Dilara Gülatan’dan Bir Şok Daha
Uğur Dündar’a Dilara Gülatan’dan Bir Şok Daha

“Annem Bana Her Şeyi Anlattı”

Programa telefon ile bağlanan Dilara Gülatan ise 40 yıldan beri mücadele verdiklerini ve yardım istediklerini söyledi. Annesinin Türkiye’de yaşamak istemediği için Almanya’ya gittiğini ancak gitmeden önce her şeyi kendisin anlattığını belirten Gülatan, “Bizim sesimiz 40 yıldır çıkıyor. Biz hep yardım istedik. Annem bizimle aynı ülkede yaşamak istemediği için Almanya’ya taşındı. Annem 17-18 sene önce bana nasıl tanıştıklarını, nasıl vakit geçirdiklerini ve nasıl aşık olduğunu anlatmıştı. Ben de bana neden o adamla yaşadıklarını anlatıyorsun ben babamı bulmak istiyorum dediğimde ‘Senin baban o’ demişti. Davada gizlilik olduğu için bildiğim diğer detayları anlatamıyorum. Ben annemin söylediklerinden dolayı dava açtım. Uğur Bey ile görüştüğümüzde beni anladığını ve yanımda olduğunu söyledi. Kendisini manevi baba olarak görebileceğimi de söyledi. Biz davamıza devam ediyoruz, itirazımızı yaptık. Benim babamı bulma konusunda durumum vahim. Ablamızın babasını da bilmiyoruz, annem de söylemiyor.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Gülatan için yardımda bulunabileceğini belirten Uğur Dündar’ın bu çıkış sonrasında nasıl bir açıklama yapacağı ise merak ediliyor.

Dehşet Dolu Fotoğraf İçin Uraz Kaygılaroğlu’ndan Geri Adım

0

Sayna Soleimanpour ile ilişki yaşayan Uraz Kaygılaroğlu paylaştığı son fotoğrafıyla yoğun bir eleştiri almıştı. Oyuncu özür mesajı yayınladı.

Sayna Soleimanpour ile ilişki yaşamaya başladığını geçtiğimiz haftalarda duyuran Uraz Kaygılaroğlu, sevinç pozlarıyla sosyal medyada yakından takip ediliyordu. Fotoğraf sanatçısı sevgilisiyle birlikte vakit geçiren ünlü isim, paylaştığı son fotoğrafıyla eleştirilerin odağında yer almıştı. Dehşet içeren fotoğrafıyla fark yaratmak isteyen oyuncu, sosyal medyadan tam ters bir tepki aldı. Gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü oyuncu, çok üzüldüğünü belirterek özür diledi.

Sevgilisinin Sergisi İçin Poz Verdi

Sakla Beni dizisindeki başrol performansıyla büyük beğeni alan oyuncu, sevgilisinin açacağı sergi için objektif karşısına geçti. Ancak kesik kadın başı ve organlarının yer aldığı bu fotoğraf, dehşet içeriği ile sosyal medyada kabul görmedi. Kadına karşı şiddetin önlenemediği Türkiye’de böyle bir poz verdiği için sanatçı kişiliği ile eleştirilen Uraz Kaygılaroğlu, bu fotoğrafa karşı özür mesajıyla tüm Türkiye’den özür diledi.

Dehşet Dolu Fotoğraf İçin Uraz Kaygılaroğlu’ndan Geri Adım
Dehşet Dolu Fotoğraf İçin Uraz Kaygılaroğlu’ndan Geri Adım

“Çok Üzüldüğümü Belirtmek İsterim”

Sosyal medya hesabından yazılı bir şekilde açıklama yapan oyuncu, “Sosyal medyada ve basında hakkımda çıkan haberlere ve tepkilere yönelik bir cevap verme ihtiyacı duydum. Amacım hayatımdaki özel birinin sanat çalışmasına destek vermekti. Verdiğim destekten ötürü ortaya çıkan görseller toplumumuzda rahatsızlık uyandırdıysa bunu sadece sanat diyerek geçiştiremem ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum. Saygılarımla” dedi.

Hepsi Belgeseli Neden İptal Oldu? Yasemin Yürük Açıkladı

0

Hepsi adıyla Türkiye’de büyük beğeni kazanan ancak sonrasında dağılan grup için belgesel yapımı planlanıyordu. Ancak projenin iptal olduğu ortaya çıktı.

Hepsi adıyla bir araya gelen kadın sanatçılar bir döneme damga vurmuştu. Eren Bakıcı, Cemre Kamer, Gülçin Ergül ve Yasemin Yürük’ün ortaya çıkarttığı Hepsi grubu popüler şarkıları ve uyumlarıyla dikkat çekmişti. İlk şarkılarını 2005 yılında çıkaran grup Yalan gibi popüler şarkılarıyla Türkiye’de en çok dinlenen şarkılara imza atmıştı. Ancak Eren Bakıcı’nın köyde yaşamaya başlamasıyla birlikte grup bir araya gelemeyince dağılmıştı. Yıllar sonrasında grupla ilgili belgesel çekilmesi gündeme geldi. Projeyle ilgili tüm grup üyeleriyle görüşmeler yapılırken ilginç bir durum ortaya çıktı.

Hepsi Belgeseli Neden İptal Oldu? Yasemin Yürük Açıkladı
Hepsi Belgeseli Neden İptal Oldu? Yasemin Yürük Açıkladı

Yasemin Yürük’ten Belgesel Açıklaması

Konuyla ilgili açıklama yapan Yasemin Yürük projenin iptal edildiğini resmen duyurdu. Şu anda spor eğitmenliği yapan Yasemin Yürük, belgesel projesinin olduğunu doğruladı. Grup üyelerinden birisinin kabul etmemesi nedeniyle projenin iptal edilmek durumunda kaldığını söyleyen Yürük, “Saygı duyuyoruz, kimseye zorla bir şey yaptıramayız. Bu sene 20’nci yılımız olacaktı, yazık oldu. Onlarla sahnede olmayı çok özlüyorum, biz bir bütündük ve sahnede gözlerimizden ne yapmamız gerektiğini anlardık. Çok uğraştım tekrar birleşmek için ama ikna edemedim, yapacak bir şey yok.” dedi.

Belgesel projesinin iptal edilmesi sonrasında biyografi üzerine bir proje üzerinde çalışmalara başlandığını söyleyen 37 yaşındaki ünlü isim projenin gerçekleşmesi halinde dijital bir platformda yayınlanacağını belirtti

Ünlü Oyuncu Alkollü Araç Kullandı, Ehliyetini Kaptırdı

0

Güzellik yarışmasındaki derecesiyle dikkatleri üzerine çeken Aybüke Pusat, alkollü bir şekilde araç kullandığı için ehliyetine el konuldu.

2014 yılında düzenlenen Miss Turkey’de 3. olsa da kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Aybüke Pusat, oyuncu olarak pek çok projede yer almaya başlamıştı. Oyunculuğuyla da sevilen ünlü isim, geçtiğimiz akşam Etiler’de trafik çevirmesine takıldı. Ekiplerin alkol kontrolü yaptığı oyuncunun sınırların üzerinde alkollü olması nedeniyle işlem yapıldı ve ehliyetine el konuldu.

Kendi aracıyla çevirmeye giren oyuncunun ehliyetine el konuldu. Ekiplerin “Arkadaşınızı arayın gelip aracı” alsın önerisini kabul etmeyen oyuncu evine çağırdığı taksi ile giderken aracı da ekipler tarafından emniyet otoparkına çekildi. Pusat’ın alkollü bir şekilde araç kullanmasının gündeme gelmesi sonrasında oyuncuya yönelik eleştiriler de geldi. Ünlü isimlerin örnek olması gerektiğini söyleyen kullanıcılar oyuncuyu eleştirdi. Aybüke Pusat ise konuyla ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmadı.

Ünlü Oyuncu Alkollü Araç Kullandı, Ehliyetini Kaptırdı
Ünlü Oyuncu Alkollü Araç Kullandı, Ehliyetini Kaptırdı

Sosyal Medyayı Etkin Kullanıyor

Sosyal medyayı en etkin kullanan ünlüler arasında yer alan Aybüke Pusat özellikle bikinili fotoğraflar paylaşmasıyla gündem olmuştu. Şubat ayında Türkiye’de herkes montlar ile dolaşıp soğuktan korunmaya çalışırken sosyal medyada bikinili fotoğraflarına yer veren Aybüke Pusat, aşk hayatıyla da çok konuşulmuştu. Dizideki rol arkadaşı Furkan Andıç ile sık sık görüntülenen ve birlikte tatile çıkan Pusat tüm bu durumlara karşı aşk konusunda net bir açıklama yapmadı. Oyuncunun aşk hayatına dair soru işaretleri hala giderilmedi.

Yoğun Bakımdaki Nuri Alço’nun Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

0

Yaşadığı rahatsızlık sonrasında yoğun bakıma alınan Nuri Alço’nun sağlık durumu hakkında yeni açıklama yapıldı. İşte ünlü isim için yapılan son açıklama…

6 Nisan’da Eskişehir’de tatil planı için yola çıkan Nuri Alço, fenalaşarak rahatsızlık yaşaması sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sevenlerinde üzüntü yaratan bu durum sonrasında sık sık bilgilendirme yapılırken iyi haber için gözler Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço’ya çevrilmişti. Nuri Alço’nun sağlık durumuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da açıklama yaparak Nuri Alço’nun yoğun bakımda tedavi edildiğini söylemişti.

Sevk Edilmişti

Yoğun bakımda tedavisine devam edilen oyuncu daha sonrasında ileri tetkikler için Eskişehir Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek durumu burada takip altına alınmıştı. Yapılan ilk testlerde kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyinde damar tıkanıklığı yaşadığı ortaya çıkan oyuncu için yoğun bir tedavi programı düzenlendi.

Yoğun Bakımda Nuri Alço Sağlık Durumu Hakkında Açıklama
Yoğun Bakımda Nuri Alço Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen oyuncu hakkında Burcu Alço yeni açıklama yaptı. Alço, açıklamasında “Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az. Seni çok seviyorum, varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha, binlerce kez daha iyi ki Nuri’m” dedi.

Tedavi ve iyileşme sürecini evinde geçirecek Yeşilçam’ın ünlü ismi, kalbindeki ritim sorunu nedeniyle yaşamına kalp pili ile devam edecek. Hayati bir riski bulunmayan oyuncu hakkında gelen son haberler, sevenlerini de sevindirdi.

Ülkenin Gündemindeki O Anne Meğer Haber Olmuş!

0

Duygu Nebioğlu’nun babası Metin Akpınar’ı bulması sonrasında annesiyle ilgili başlatılan araştırmalarda ilginç gerçekler ortaya çıktı. İşte detaylar.

Türkiye’de Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişki sonucu çocuğu olduğunun ortaya çıkması sonrasında Duygu Nebioğlu ülke gündeminde yer almıştı. Annesiyle ilgili durumu bilmeyen ve annesini aramak için Müge Anlı’ya çıkan Duygu Nebioğlu, programdaki araştırma ve ihbarlar sonrasında annesiyle ilgili çarpıcı gerçeklerle yüzleşti.

400 Bin Lira Satmış

Duygu Nebioğlu’nun annesi Suphiye Orancı’nın 34 yıl önce çocuklarını 400 bin lira karşılığında bir kadına verdiği ortaya çıktı. O dönemde gazetelerde de haber olarak yer alan bu gelişme üstelik Almanya kaçışı ile sona ermiş. Gazete haberlerinde “Vicdansız Anne” olarak lanse edilen Suphiye Orancı, 16 Ocak 1989 tarihinde 4 kızını Emin ve Adile Şener şiftine aylık 400 bin TL karşılığında bırakmış. Aylık olarak ödeme almayı kabul eden Suphiye Orancı, çocuklarını bıraktıktan sonra Almanya’ya kaçmış.

Ülkenin Gündemindeki O Anne Meğer Haber Olmuş!
Ülkenin Gündemindeki O Anne Meğer Haber Olmuş!

Suphiye Orancı’nın ikiz çocuklarından birisi olan Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’ın kızı olduğu testler ile ortaya çıkarılmıştı. Diğer ikiz Sevgi Nebioğlu’nun davası ise henüz sonuçlanmadı. Öte yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Suphiye Orancı için araştırmalar sürüyor. Henüz hakkında bir ize rastlanılmayan anneden en son 2010 yılında haber alındığı belirtildi.

Programda ihbarlar da değerlendirilirken Suphiye Orancı’nın fotoğrafının yer alması sayesinde kısa süre içerisinde bulunması bekleniyor. Fotoğraflarıyla aranan annenin yaşayıp yaşamadığı ise henüz bilinmiyor.

Uğur Dündar’dan Dilara’ya Yardım Eli

0

Suphiye Orancı’nın kızlarından birisi olan Dilara’nın babasının Uğur Dündar olmadığı DNA raporu ile tescillenirken ünlü gazeteciden yardım açıklaması geldi.

Kendisine babasının Uğur Dündar olduğunun söylenmesi üzerine mahkeme ile hakkını arayan Dilara için Uğur Dündar açıklama yaparak yardımcı olmak istediğini söyledi. Geçtiğimiz günlerin en sıcak gündemlerinden birisi olan babalık davasında DNA raporları ile Uğur Dündar ile Suphiye Orancı’nın kızı Dilara arasında herhangi bir bağın olmadığı tespit edildi.

Duygu Nebioğlu’nun açıklaması sonrasında gündemdeki soru işaretlerini gidermek adına açıklama yapan Uğur Dündar, dün akşam Sözcü TV’de konuyla ilgili ayrıntıları anlattı. Dilara’nın sarı saçlı olması nedeniyle Uğur Dündar isminin ortaya atıldığını ancak ifadelerin gerçek dışı olduğunu söyleyen Uğur Dündar, “Çok iyi aile terbiyesi almış biri, anne ve babasını bulmak için de elimden geleni yapacağımı söyledim” dedi.

Yaşananlara Kızmadı, Destekledi

Yaşanan olaylara karşı son derece sakin olduğu görülen Uğur Dündar, kendisinden emin olduğu için herhangi bir şüphe duymadığını ifade etti. Suphiye Orancı’yı tanımadığını ve hiçbir zaman görüşmediğini belirten Uğur Dündar, davanın 2022 yılında başladığını da belirtti.

Uğur Dündar’dan Dilara’ya Yardım Eli
Uğur Dündar’dan Dilara’ya Yardım Eli

2022 yılından beri süren davada gizlilik kararı alındığı için bugün kadar bilgi gündeme gelmedi. Ancak Duygu Nebioğlu’nun babasının Metin Akpınar olması sonrasında Dilara’nın da heyecanlanması davanın yeniden gündeme gelmesine neden oldu.

“1985’te Tanışmışız”

Olayla ilgili mahkemedeki detayları aktaran gazeteci, 1985 yılında İzmir’de tanıştıklarının iddia edildiğini ve bu birliktelikten 1986 yılında Dilara’nın dünyaya geldiğinin belirtildiğini açıkladı. “Bizim bir süre birlikteliğimiz olmuş. İnsan muhakkak hatırlar, ben böyle bir isimle asla birlikte olmadım. Kendimden çok eminim. Anadolu’da bir şehirde oturuyorlar ben o eve gidip ben sizin babanız değilim diyebilirdim. Hanımefendi evli, 2 çocuğu var. İkna da ederdim. Yetiştirme yurdunda büyüyen çocukların yaşadıkları travmaları çok iyi bilirim, onlara böyle hikayeler anlatılır. Anladığım kadarıyla da kızın sarı saçlı olduğunu gören bir kişi ‘Senin baban Uğur Dündar’ demiş ve onu inandırmış. Bu duruma kızmadım, içerlemedim ve empati yaptım. Kız çocuğunun ne kadar ıstırap çektiğini düşünebiliyorum.” diyerek Dilara’ya yardımcı olmak istediğini belirten Uğur Dündar, açıklamalarıyla konuya son noktayı koydu.

Nurgül Yeşilçay Mor Mayosuyla Sezonu Açtı

0

Sosyal medyanın en çok takip eden isimlerinden Nurgül Yeşilçay mor mayosuyla yeni sezonu açtığını duyurdu.

Sosyal medyada yaptığı eğlenceli video çalışmalarıyla gündem olmayı başaran Nurgül Yeşilçay, yeni paylaşımı ile herkesi güldürdü. Mor mayoları içinde yaz sezonunu açtığı görülen ünlü oyuncu, Türkiye’de sıklıkla tartışma konusu olan konulara değinmeden de edemedi. Son dönemlerde ekranlardan uzak kalan Nurgül Yeşilçay, mor mayosuyla “Lahmacun kombini” yaptığını söylemesiyle herkesi güldürdü.

48 Yaşındaki Oyuncu Sezonu Açtı

Türkiye’nin en sevilen oyuncularından olan Nurgül Yeşilçay, en son Veda Mektubu dizisinde Alanur Yıldız karakteri ile karşımıza çıkmıştı. Gözlerden uzak bir yaşam sürmesine rağmen sosyal medyayı etkin kullanmasıyla sürekli etkileşim içerisinde olan Nurgül Yeşilçay, son fotoğraflarında mor mayosuyla poz verdi. İddialı fotoğraflarıyla vücuduna güvendiğine vurgu yapan ve makyajsız pozlarıyla da iddiasını sürdüren Nurgül Yeşilçay, yeni fotoğraflarıyla beğeni topladı.

Lahmacun Kombini

Mor mayolu fotoğrafına “Lahmacun kombini” yorumu yapan ünlü isim, fotoğrafına “Bodrum 2024 lahmacun tarifesi belirlendiğine göre ona en uygun sizi zengin gösterecek kombin önerimle buradayım. Suratsızlık ve full makyaj olmazsa olmaz” notunu düştü. Esprili mesajıyla sosyal medyada gündem olan Nurgül Yeşilçay’ın bu paylaşımına takipçilerinden eğlenceli tepkiler geldi. Pek çok ünlü ismin de beğendiği bu pozlar, 48 yaşındaki Nurgül Yeşilçay’ın formunu koruduğunu da gözler önüne serdi.

İşte Nurgül Yeşilçay’ın morlu mayosuyla verdiği o pozlar;

Nurgül Yeşilçay’dan Mor Mayosuyla Sezonu Açtı
Nurgül Yeşilçay’dan Mor Mayosuyla Sezonu Açtı
Nurgül Yeşilçay’dan Mor Mayosuyla Sezonu Açtı
Nurgül Yeşilçay’dan Mor Mayosuyla Sezonu Açtı

İrem Derici ve Sevgilisinin Aşk Dövmesi Görüntülendi!

0

Hareketli bir aşk hayatı olan İrem Derici, Gökhan Fırat ilişkisinde dolu dizgin. Çift, aşklarına özel dövme yaptırdığını duyurdu.

Survivor yarışmasına katılan ve Türkiye’de kısa sürede dikkat çeken Atakan Işıktutan, İrem Derici ile ilişki yaşamıştı. Bu ilişkiyi noktalayan İrem Derici, şimdi ise Gökhan Fırat ile birlikte. Hareketli aşk hayatıyla gündemden düşmeyen İrem Derici, yeni ilişkisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çift 21 yazılı boyun dövmeleri ile dikkat çektiği için sorular dövmeler üzerine oldu. Ünlü şarkıcı ise sorulara yine samimi bir şekilde yanıt verdi.

“Ayrılırsak Bunu Sildirmek Çok Zor Olacak”

37 yaşındaki sanatçı, yönetmen ve fotoğrafçı olarak Türkiye’de tanınan Gökhan Fırat’la mutlu bir birliktelik sürdürdüğünü söyledi. Geçtiğimiz akşam gerçekleşen NO7 Influencers Awards’a katılan ve burada bir ödüle de layık görülen İrem Derici, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Projelerinin devam ettiğini ve Ramazan ayı nedeniyle evde vakit geçirdiğini söyleyen şarkıcı en çok İnci Taneleri dizisini özlediğini söyledi. Dizinin hayranı olduğunu söyleyen Derici, “Bayramdan sonra yayınlanan bölümünü izleyemedim, ara vermişti. Deli gibi izliyorum. Ben dizilerin her zaman kötü karakterlerini severim, iyileri sevmiyorum. Normal hayatta da iyileri sevmiyorum, kötüleri seviyorum” dedi.

Konunun aşk ve Gökhan Fırat’a gelmesi sonrasında boynundaki 21 dövmesini gösteren İrem Derici, aynı dövmeyi sevgilisi Fırat’ın da yaptırdığını belirtti. 21’in anlamının sorulması sonrasında ikisinin de ayın 21’inde doğduğunu ve bu nedenle 21 sayısında karar kıldıklarını söyleyen İrem Derici bu anları eğlenceli diliyle “Bir de eski bir dövmem vardı onu kapattırdım. Gökhan da gitti aynısını yaptırdı. Manyak. Neden bilmiyorum onun boynunun diğer yanında, benim burada böyle bir şey var. Allah korusun ayrılırsak bunu sildirmek çok zor olacak!” şeklinde yorumladı.

İşte o dövmeler

İrem Derici ve Sevgilisinin Aşk Dövmesi Görüntülendi!
İrem Derici ve Sevgilisinin Aşk Dövmesi Görüntülendi!