Ana SayfaBurçlar29 Ağustos Hangi Burç? 29 Ağustos Ne Burcu?

İlgili Postlar

29 Ağustos Hangi Burç? 29 Ağustos Ne Burcu?

29 Ağustos Hangi Burç? 29 Ağustos’ta Doğanlar Hangi Burç? Burcunun hangi özelliklere sahip olduğunu öğrenmek isteyenler için bir yazı hazırladık.

29 Ağustos Doğumlu Ünlüler

29 Ağustos Hangi Burç? 29 Ağustos Ne Burcu?

29 Ağustos doğumlu insanlar, titiz ve mükemmeliyetçi olmaları gibi karakteristik özelliklere sahip ve “Başak” burcuna dahil oluyor. 29 Ağustos tarihinde doğan burçlar, Toprak grubuna dahil ve dahil olan kişiler genellikle çalışkan, hizmet odaklı, ve eleştirel olmaları gibi özelliklere sahip başak, özellikleri ile ilgili detayları aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

Başak Burcu Ünlüler

Başlıca Başak Burcu Özellikleri

Başak burcu özellikleri arasında en çok merak edilen özelliklerden biri Başak burcu grubudur. Merak edilen Başak burcu grubu ise Toprak. Başak burcunun uğurlu günü Çarşamba. Eğer burcunuz Başak ise en uğurlu gününüz Çarşamba. Geriye dönük baktığınızda, aldığınız mutlu haberlerin veya şansınızın üst seviyede olduğu günün Çarşamba günü olduğunu göreceksiniz.

Başak burcunun uğurlu sayısı 5. Uğurlu sayınızı bir köşeye not etmeyi unutmayın. Başak burcunun sadece bir adet uğurlu taşı bulunmaktadır.Başak burcunun uğurlu taşı ise Koyu Mavi Zafir taşıdır.Başak burcunun birden fazla uğurlu rengi bulunmaktadır.Başak burcunun uğurlu renkleri sırası ile Açık Sarı, Açık Mavi, Kobalt Mavisi renkleridir. Başak burcunun birden fazla uğurlu çiçeği bulunmaktadır.Başak burcunun uğurlu çiçekleri sırası ile Açelya, Sarı Menekşe, Lavanta Çiçeği çiçekleridir. Başak burcunun birden fazla uğurlu kokusu bulunmaktadır.Başak burcunun uğurlu kokuları sırası ile Leylak, Limon, Sardunya kokularıdır. Başak burcunun sadece bir adet uğurlu müziği bulunmaktadır.Başak burcunun uğurlu müziği ise Eski Şarkılar müziğidir.

Başak burcunun en belirgin özelliği Temizlik. Eğer burcunuz Başak ise en belirgin özelliğinizin Temizlik olduğunu fark etmişsinizdir. Başak burcunun en büyük emeli Toplum Tarafından Beğenilmek. Eğer burcunuz Başak ise en büyük emelinizin Toplum Tarafından Beğenilmek olduğunu göreceksiniz. Başak burcunun en büyük hatası Çekingenlik. Eğer burcunuz Başak ise en büyük hatanızın Çekingenlik olduğunu fark etmişsinizdir. Hatalarınızdan kaçınmayı unutmayın. Başak burcunun en büyük arzusu İşte Başarılı Olmak. Eğer burcunuz Başak ise en büyük arzunuzun İşte Başarılı Olmak olduğunu zaten biliyorsunuzdur.

Sizler de Başak burcu hakkındaki yorumlarınızı aşağıda bulunan Yorum bölümünden bizler ile paylaşabilirsiniz. Yine aynı bölümden yanlış olduğunu düşündüğünüz özelliklerden bizleri ve takipçilerimizi haberdar edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler