Ana SayfaBurçlar28 Şubat Hangi Burç? 28 Şubat Ne Burcu?

İlgili Postlar

28 Şubat Hangi Burç? 28 Şubat Ne Burcu?

28 Şubat Hangi Burç? 28 Şubat’ta Doğanlar Hangi Burç? Burcunun hangi özelliklere sahip olduğunu öğrenmek isteyenler için bir yazı hazırladık.

28 Şubat Doğumlu Ünlüler

28 Şubat Hangi Burç? 28 Şubat Ne Burcu?

28 Şubat doğumlu insanlar, sabırlı ve gönlü bol olmaları gibi karakteristik özelliklere sahip ve “Balık” burcuna dahil oluyor. 28 Şubat tarihinde doğan burçlar,Su grubuna dahil ve dahil olan kişiler sakin ve rahatlatıcı müzik tarzlarıyla öne çıkarken duyarlı olmaları gibi özelliklere sahip balık, özellikleri ile ilgili detayları aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

Balık Burcu Ünlüler

Başlıca Balık Burcu Özellikleri

Balık burcu özellikleri arasında en çok merak edilen özelliklerden biri Balık burcu grubudur. Merak edilen Balık burcu grubu ise Su. Balık burcunun uğurlu günü Perşembe. Eğer burcunuz Balık ise en uğurlu gününüz Perşembe. Geriye dönük baktığınızda, aldığınız mutlu haberlerin veya şansınızın üst seviyede olduğu günün Perşembe günü olduğunu göreceksiniz.

Balık burcunun uğurlu sayısı 7. Uğurlu sayınızı bir köşeye not etmeyi unutmayın. Balık burcunun sadece bir adet uğurlu taşı bulunmaktadır.Balık burcunun uğurlu taşı ise Akvamarin taşıdır.Balık burcunun birden fazla uğurlu rengi bulunmaktadır.Balık burcunun uğurlu renkleri sırası ile Deniz Mavisi, Yeşilimsi Mavi, Gümüş renkleridir. Balık burcunun birden fazla uğurlu çiçeği bulunmaktadır.Balık burcunun uğurlu çiçekleri sırası ile İnci Çiçeği, Beyaz Gül, Zambak çiçekleridir. Balık burcunun birden fazla uğurlu kokusu bulunmaktadır.Balık burcunun uğurlu kokuları sırası ile Kiraz Çiçeği, Zambak, Limon Çiçeği kokularıdır. Balık burcunun sadece bir adet uğurlu müziği bulunmaktadır.Balık burcunun uğurlu müziği ise Yatıştırıcı Hafif Müzik müziğidir.

Balık burcunun en belirgin özelliği Merhamet. Eğer burcunuz Balık ise en belirgin özelliğinizin Merhamet olduğunu fark etmişsinizdir. Balık burcunun en büyük emeli Rahat. Eğer burcunuz Balık ise en büyük emelinizin Rahat olduğunu göreceksiniz. Balık burcunun en büyük hatası Kendinizi Kötülemeniz. Eğer burcunuz Balık ise en büyük hatanızın Kendinizi Kötülemeniz olduğunu fark etmişsinizdir. Hatalarınızdan kaçınmayı unutmayın. Balık burcunun en büyük arzusu Dünyayı Dolaşmak. Eğer burcunuz Balık ise en büyük arzunuzun Dünyayı Dolaşmak olduğunu zaten biliyorsunuzdur.

Sizler de Balık burcu hakkındaki yorumlarınızı aşağıda bulunan Yorum bölümünden bizler ile paylaşabilirsiniz. Yine aynı bölümden yanlış olduğunu düşündüğünüz özelliklerden bizleri ve takipçilerimizi haberdar edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler