Ana SayfaÜnlüler25 Yıllık Evlilik Tek Celsede Bitti!

İlgili Postlar

25 Yıllık Evlilik Tek Celsede Bitti!

Spor camiasının örnek çiftlerinden olan Tugay Kerimoğlu-Etkin Kerimoğlu çifti anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

Galatasaray’ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ve eşi Etkin Kerimoğlu anlaşmalı olarak boşanmak için mahkemeye başvurdu. Çiftin Berke ve Melisa adında iki çocukları var. 25 yıllık evli olan çiftin davası  İstanbul Aile Mahkemesi’nde görüldü. Tarafların talepleri üzerine basın mensupları  duruşmaya giremedi. Yaklaşık bir saat süren duruşma sonrası Kerimoğlu çiftinin 25 yıllık evliliği sona erdi.

“Ailemiz Yoruldu”

Galatasaraylı eski futbolcu Tugay Kerimoğlu ayrılık kararı ile ilgili olarak daha önce yaptığı açıklamada ailenin yorulduğunu ve çocuklarının geleceğine sahip çıkmak adına böyle bir karar aldıklarını söylemişti.

Tugay Kerimoğlu, medyada olur olmaz şeylerin yazılmamasını rica ederek şu ifadeleri kullandı:

“Eşimle beraber oturup iki medeni insan olarak konuştuk ve bu kararı aldık. 25 yıllık evliyiz ve aile olarak yorulmuştuk. Pırlanta gibi iki evladımız var ve onlar için bu kararın sağlıklı olacağını düşündük. Sonuçta hayat devam ediyor. İlk boşanan çift değiliz. Son boşanan çift de biz olmayacağız. Tek ricam olur olmaz şeyler yazılmasın. Eşimin yaptığı yorumları da bana sormayın ona sorun. Boşanma süreci ile avukatlarımız ilgileniyor ve avukatım da yakında basın bülteniyle sizleri bilgilendirecek”

“Onlara Sıkıntılı Bir Yaşam Sunmam”

Eşi ile malvarlığı konusunda da anlaştıklarını ve sorun yaşamadıklarını söyleyen Tugay Kerimoğlu, “Etkin Kerimoğlu, çocuklarımın annesidir, 25 yıllık eşimdir. Tabii ki onlara huzursuz, sıkıntılı bir yaşam sunmam. Talepleri oldu, karşılıklı anlaştık. Bunların ne olduğunu söylemek doğru olmaz. Oğlum zaten 23 yaşında İngiltere’de okuyor, kızım annesiyle. Ben de hep onların yanındayım. Asla kavgalı, küs bir ayrılık yok” açıklamasında bulundu. Tugay Kerimoğlu eşi Etkin Kerimoğlu’nun sosyal medyadaki açıklamaları için ise “O konularda bana bir şey sormayın. Kendisine sorun lütfen” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler