Ana SayfaKültür ve Sanat23 Nisan'da Çocuklara Filmler Ücretsiz!

İlgili Postlar

23 Nisan’da Çocuklara Filmler Ücretsiz!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yüzlerce çocuğun ücretsiz film izleyebileceği açıklandı.

Konu ile ilgili resmi açıklamalar Dimes tarafından yapılırken, Hayata Başka Bak sloganıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında çocuklar kendilerine uygun farklı içerikleri izleyebilecek. Sinemasal Fener Balat Çocuk Festivali olarak adlandırılan festival, 22 ile 23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Etkinlik yeri olarak Balat sahili tercih edilirken, etkinliğe İstanbul genelindeki tüm çocuklar davet edildi.

2 Günde Çocuklara Sınırsız Eğlence

Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda hedefin iki günde bin çocuğa ulaşarak film gösteriminin yapılması olduğu belirtildi. 22 Nisan Cumartesi günü başlayacak olan etkinlik, saat 20.00 itibariyle Hugo filminin gösterimiyle start alacak 23 Nisan Pazar günü de yine etkinlikler aynı şekilde devam edecek. Etkinliklerde film gösterimlerinin yanı sıra çocukların eğlenebileceği farklı spor yarışları da yapılacak. Yüz boyama, resim, masal, tiyatro atölyeleri gibi eğlendirici etkinliklerinin yanı sıra özellikle çocuklara meyve suyu gibi özel ikramlar yapılacak.

Pek çok farklı sivil toplum Kuruluşunun katkısıyla düzenlenen etkinlik, aynı zamanda Dimes gibi önemli bir firma tarafından da destekleniyor. Geçtiğimiz yıllarda da 23 Nisan için çocuklara özel etkinlikler düzenlenirken 2017 yılında yine benzer bir durum yaşanacak. Çocukların 2 gün boyunca doyasıya eğleneceği, farklı etkinliklere katılabileceği festival, 23 Nisan Çocuk Bayramı’nın çok daha iyi bir şekilde geçirilmesini sağlayacak. Etkinliklerin yoğun katılım ile gerçekleşmesi bekleniyor. Özellikle İstanbul’da çocuklar için büyük bir eğlence fırsatı yaratan etkinlik, aynı zamanda ailelerin de farklı bir gün geçirmesini sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler