Ana SayfaKültür ve SanatFilmler21 Kasım'da TV8 ekranlarında "Şafak Harekatı"

İlgili Postlar

21 Kasım’da TV8 ekranlarında “Şafak Harekatı”

21 Kasım Çarşamba Akşamı TV8,5’ta çok konuşulan bir macera filmi “Şafak Vakti” izleyici karşısına çıkacak. Birbirinden ayrı tür ve konulu filmleri ekranları başındakilerle buluşturan TV8’in Çarşamba akşamı ekranlara gelecek filmi  “Şafak Harekatı” nın konusu, oyuncu kadrosu ve izleyici yorumlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Şafak Harekatı Film Konusu

Amerikan Hava Yolları’nda pilot olan Dieter Dengler, Vietnam Savaşı’nda bir uçuş sırasında vurularak düşürülür ve bir kampta esir olarak tutulur. Başka savaş esirlerinin de bulunduğu bu kamptan kaçmak için planlar yapan Dieter, her türlü tehlikeyi göze almıştır.

Şafak Harekatı Filminin Oyuncu kadrosu

21 Kasım Çarşamba akşamı 21.45’te TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak macera filminin Yönetmenliğini Werner Herzog’un üstlendiği Şafak Harekatı’nın oyuncu kadrosu şu şekilde; Christian Bale, Steve Zahn, Jeremy Davies.

Şafak Harekatı Filminin İzleyici yorumları

İnternet ortamında ve sosyal paylaşım platformlarında izleyici yorumları şu şekilde; “Gerçek bir olaydan alınmış Vietnam da esir düşmüş bir pilotun hikayesinin anlatıldığı film oyuncu performansı ile öne çıkıyor bence.Esir kampındaki durağan işleyen film daha sonra biraz hareketleniyor.Savaşın taraflarının psikolojisi üzerine biraz daha durula bilirmiş sadece esirlerin psikolojisi üzerinden biraz Amerikan propagandası yapılmış gibi , süresi biraz daha kısa olabilirdi .Çok üst düzey olmamakla beraber Bale için izlenebilir.”, “Cristian Bale için izlediğim bir filmdi. Bale bu film için 86 kilodan 61 kiloya düşmüş hayran olunası bir adam, Filmi de sürekleyip götürmüş.. Pek inanmasam da Gercek bir olaydan alıntıymış… Filme gelınce, Film Dram, Macera, öğelerini barındırıyor Durağan ilerliyor ama izleyıcıyı biran olsun ekran başından kopartmıyor, aksine zaman geçtikçe içine çekiyor. filmin ana konusu Esir düşen askerlerin esir kampından kaçısını konu almış. Ve bunu çok gerçekçi yapmışlar. Esir kampında ki askerlerin psikolojisi çok iyi yansıtılmış, Kaçış da ki zorluklar heyecan da en az esir kampında yaşadıkları kadar etkiliyor ınsanı.. Aksiyon için ızleyeceğim diyenler uzak dursun ki kotu yorumlarla kirletmesinler filmi.. Tavsiye ederim ”

Yayın saati

Macera türünde çok konuşulan; “Şafak Hareketi” filmi 21 Kasım Çarşamba akşamı 21.45’te TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler