Ana SayfaBurçlar21 Aralık Hangi Burç? 21 Aralık Ne Burcu?

İlgili Postlar

21 Aralık Hangi Burç? 21 Aralık Ne Burcu?

21 Aralık Hangi Burç? 21 Aralıkta’ta Doğanlar Hangi Burç? Burcunun hangi özelliklere sahip olduğunu öğrenmek isteyenler için bir yazı hazırladık.

21 Aralık Doğumlu Ünlüler

21 Aralık Hangi Burç? 21 Aralık Ne Burcu?

21 Aralık doğumlu insanlar, bağımsız ve özgür olmaları gibi karakteristik özelliklere sahip ve “Yay” burcuna dahil oluyor.21 Aralık tarihinde doğan burçlar,Ateş grubuna dahil ve dahil olan kişiler genellikle hareketli, dinamik, sportif ve keşif yapmayı sevmeleri gibi özelliklere sahip yay, özellikleri ile ilgili detayları aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

Yay Burcu Ünlüler

Başlıca Yay Burcu Özellikleri

Yay burcu özellikleri arasında en çok merak edilen özelliklerden biri Yay burcu grubudur. Merak edilen Yay burcu grubu ise Ateş. Yay burcunun uğurlu günü Perşembe. Eğer burcunuz Yay ise en uğurlu gününüz Perşembe. Geriye dönük baktığınızda, aldığınız mutlu haberlerin veya şansınızın üst seviyede olduğu günün Perşembe günü olduğunu göreceksiniz.

Yay burcunun uğurlu sayısı 3. Uğurlu sayınızı bir köşeye not etmeyi unutmayın. Yay burcunun sadece bir adet uğurlu taşı bulunmaktadır.Yay burcunun uğurlu taşı ise Turkuaz taşıdır.Yay burcunun birden fazla uğurlu rengi bulunmaktadır.Yay burcunun uğurlu renkleri sırası ile Mor, Menekşe Moru renkleridir. Yay burcunun birden fazla uğurlu çiçeği bulunmaktadır.Yay burcunun uğurlu çiçekleri sırası ile Leylak, Salkım, Mor Menekşe çiçekleridir. Yay burcunun birden fazla uğurlu kokusu bulunmaktadır.Yay burcunun uğurlu kokuları sırası ile Nergis, Menekşe, Zambak kokularıdır.Yay burcunun sadece bir adet uğurlu müziği bulunmaktadır.Yay burcunun uğurlu müziği ise Pop Müziği müziğidir.

Yay burcunun en belirgin özelliği Canlılık. Eğer burcunuz Yay ise en belirgin özelliğinizin Canlılık olduğunu fark etmişsinizdir. Yay burcunun en büyük emeli Dünya Çapında Ün. Eğer burcunuz Yay ise en büyük emelinizin Dünya Çapında Ün olduğunu göreceksiniz. Yay burcunun en büyük hatası Alaycılık. Eğer burcunuz Yay ise en büyük hatanızın Alaycılık olduğunu fark etmişsinizdir. Hatalarınızdan kaçınmayı unutmayın. Yay burcunun en büyük arzusu Gezip Görmek. Eğer burcunuz Yay ise en büyük arzunuzun Gezip Görmek olduğunu zaten biliyorsunuzdur.

Sizler de Yay burcu hakkındaki yorumlarınızı aşağıda bulunan Yorum bölümünden bizler ile paylaşabilirsiniz. Yine aynı bölümden yanlış olduğunu düşündüğünüz özelliklerden bizleri ve takipçilerimizi haberdar edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler