Ana SayfaYaşamModa2019'un En Ürkütücü Modası!

İlgili Postlar

2019’un En Ürkütücü Modası!

Her sene farklı tarz ve stiller moda oluyor ancak dünyada eşi benzeri görülmemiş bir moda dünyada dalga dalga yayılıyor! Yeni moda nedir diye merak edenler; 2019’un en tuhaf modası! ‘İnsan derisi’ görünümlü çizmeler! Peki, bu çizmelerin fiyatları ne kadar, ilk kim tasarladı? Yeni moda çizmeler hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

2019’un en tuhaf moda çizmeleri kimin imzasını taşıyor?

Dünyada çok konuşulacak yeni moda çizmeler; Kanadalı moda markası Matieres Fecales tarafından hazırlanmış bu ayakkabılar, insan derisinden yapılmış gibi görünüyor ancak malzemeleri tamamen silikondan oluşuyor. Oldukça ürkütücü görünen bu protezler o kadar gerçek duruyor ki görenleri korkutmaya yetiyor.

Sıradaşı tasarımları Instagramda paylaştı!

Hannah Rose Dalton ve Steven Raj Bhaskaron çifti tasarladıkları ürünlerle şaşkına çeviriyorlar. Fecal Matter instagram hesabında tasarladıkları sıradaşı tasarımları paylaşan çift bazen bir zombiye bazen de ürkütücü bir masal kahramanına dönüşüyor.

Herkesin merak ettiği soru?

Şahsi Instagram hesplarında her paylaştıkları magazin dünyasında oldukça ses getiren Hannah Rose Dalton ve Steven Raj Bhaskaron çifti bu sefer hiç beklemedikleri kadar çok konuşuluyor. Neden mi? Çiftin son tasarımıysa görenlere, ‘neden bunu yapıyorlar?’ sorusunu sorduruyor. Dijital platformdan medyaya da taşınan ve gündeme gelen  yeni moda ayakkabılar; Yüksek topuklu, ayak bileğinin az üstünden çıkan bir çift boynuzdan oluşan diz üstü çizmeler tıpkı bir insan bacağının kopyası gibi.

Silikondan oluşan bu ayakkabılar için çiftin insanlara vermek istediği mesaj ise çok açık. 10 bin dolara mal olan bu tasarımlar sosyal medyanın insanlara empoze ettiği vücut ideallerinin ve estetik ameliyatların en sonunda ne hale geleceğinin, vücut bularak gösterilmiş hali.

Sosyal medyada konuşulmaya başlandı!

Sosyal medyada da gündem olan çizmelere gelen çoğu yorum ise şöyle: ‘Bunun photoshop olup olmadığını anlamak için uzun süre ekrana baktım. Ancak gerçek olduklarını gördüm. Ürkütücü!’ Gerçek bir bacak gibi, inanmıyorum bu nasıl olabilir?’ Yorumlar olumlu yada olumsuz ne şekilde olursa olsun şu bir gerçektir ki, sosyal paylaşım platformlarında binlerce kişi tarafından bu moda konuşulmaya başlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler