Ana SayfaÜnlüler2018'e Şiddet Olayları ve Ayrılıklar Damgasını Vurdu!

İlgili Postlar

2018’e Şiddet Olayları ve Ayrılıklar Damgasını Vurdu!

2018’e şiddet olayları ve ayrılıklar damgasını vurdu! Kavgaların, skandalların, ayrılıkların, boşanmaların ve sürpriz aşkların bol bol yaşandığı 2018 yılını geride bırakırken, magazin gündemine damga vuran olaylar sürpriz boşanma ve ayrılıklar oldu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

2018 Yılının Şoke Eden Gafları!

2018’e şiddet olayları ve ayrılıklar damgasını vurdu!

2018’e şiddet olayları ve ayrılıklar damgasını vurdu! Yeni yıl için geri sayıma saatler kala tüm yıl içinde gelişen magazin bombaları geçerken, 2018 yılında gündeme damga vuran olaylar boşanmalar ve ayrılıklar oldu.

Bugünkü köşesinde bu konuyu kaleme alan usta gazeteci Esin Övet; 2017 yılında yaşanan çirkin olayları hatırlatıp, 2018 yılında gündeme boşanmaların ve şiddet olaylarının damgasını vurduğunu iddia etti.

İşte Esin Övet’in haberimizle ilgili o yazısı…

Sıla'nın Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia edip suç duyurusunda bulunması gündemde bomba etkisi yaratmıştı
Sıla’nın Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü iddia edip suç duyurusunda bulunması gündemde bomba etkisi yaratmıştı

Yılın Magazine Damga Vuran 12 Olayı!

2018’in magazinini nasıl bilirdiniz?

“2017’den en çirkin, korkunç, tüyler ürpertici üç olayını hatırlatıp 2018 magazinine geleceğim.

1 – Murat Başoğlu olayını hatırlamak, konuşmak dahi istemiyoruz ama kendisi sosyal medyada sürekli kendini hatırlatıyor. Hatta hiç unutturmuyor.

2 – Vatan Şaşmaz’ın ölümü hala içimize sinmiyor. Ona yakışmayan bir ölüm.

3 –  “Kocama dokunma” ne çirkin bir durumdu. Bence tüm kadınları yerin dibine sokan bir mevzu. Hatırlamak dahi istemiyorum.

Derken 2018’e ışınlanıp üç magazin olayını hatırlatacağım.

Yalnız bu seneye şiddet ve boşanmalar damgasını vurmuş.

Bu seneye damgasını vuran olaylar

1 –  Arda Turan ve Berkay olayı. Sevimsiz ötesi. Arda Turan’ın sonrasından yaptığı açıklamalar daha da sevimsiz. Bu kadar güzel bir kariyer sonrası bu kadar kötü magazin haberleriyle gündeme gelmesine rahatsız olduğunu düşünüyorum Arda Turan’ın. Yeni senenin ilk ayının son günlerinde görülecek mahkemede bakalım ne sonuçlar çıkacak. Merakla bekliyoruz.

2 –  Sıla ve Ahmet Kural olayı da 2018’e damga vurdu ama 2019’da daha çok konuşacağız. Ne tuhaftır ki 2018’e şiddet ve boşanmalar damgasını vurmuş.

3 – Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan’ın 12 sene beraberlik sonrasında boşanma olayı gerçekleşti. Tuba Ünsal ve Mirgün Cabas 5 yıl evli kaldı. Ben şahsen daha kısa bekliyordum. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanmasına bir kişi bile üzülmedi. Meğer ne çok bekleniyormuş. Demet Akalın ve Okan Kurt da maalesef talihsiz olaylar yüzünden boşandı. Ama şimdi sevgililer. Bu da umut verici. Mustafa Sandal ve Emina Jahovic de boşananlar furyasına katıldı ve maşallah boşanır boşanmaz aşk-meşk olayları ile gündemden düşmüyorlar.

Yani kısacası bu sene şiddet ve boşanma senesi olmuş. İnşallah 2019 bol huzur, aşk, mutluluk senesi olur.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler