Ana SayfaDedikodu2017 Yılına Damga Vuran Polemikler

İlgili Postlar

2017 Yılına Damga Vuran Polemikler

İtiraflar, başarılar, evlilikler ve polemiklerle bir yıl daha geride kaldı.

Elif Şafak: Bugüne dek biseksüel olduğumu hiç söyleyemedim

Ünlü yazar Elif Şafak, New York’taki TED Talks konuşmasında bugüne dek karalama ve damgalanma korkusu nedeniyle biseksüel olduğunu insanların içinde söyleyemediğini anlattı.

Kara Sevda Uluslararası Emmy Ödülü alan ilk Türk dizisi oldu

Star TV’de ve dünyada 60’ı aşkın ülkede yayınlanan Kara Sevda, bir ilki gerçekleştirdi! Dünya televizyon sektörünün en prestijli organizasyonlarından Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Dizi (Telenovela) ödülüne layık görülen Kara Sevda, böylece bu ödülü Türkiye’ye kazandıran ilk yapım oldu.

Sıla ile Ahmet Kural aşkı

Ahmet Kural ile Sıla’nın aşkı yıla damga vurdu. Kural, Harbiye Açıkhava’daki dördüncü konserinde güzel şarkıcıyı yalnız bırakmadı. Konseri en önde izleyen oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sıla, konserinin açılış konuşmasına sevgilisinin gözlerine bakarak yaptı.

Jennifer Aniston: Hamile olmaktan sıkıldım

Friends dizisindeki Rachel Green karakteriyle unutulmazlar arasına giren Jennifer Aniston tatil öncesi hamilelik haberlerine önlem aldı ve bu durumdan sıkıldığını açıkladı.

Adriana Lima ile Metin Hara Bodrum’da el ele 

Dünyaca ünlü Brezilyalı top model Adriana Lima, yazar Metin Hara ile Muğla’nın turizm cenneti ilçesi Bodrum’a geldi. İkili Milas-Bodrum Havalimanı’ndan el ele çıktı. Adriana Lima’yla ilişkisi hakkında basın açıklamasında bulunan Metin Hara, “Birbirimize karşı bir şeyler hissediğimizin farkına vardık” dedi. Yıl boyu ilişkileriyle gündemde olan ikilinin en çok el ele fotoğrafları dikkat çekti.

Yargıtay’dan Selçuk Yöntem’e ‘dilli-kaşarlı tost’ kararı

Yargıtay, sanatçı Selçuk Yöntem’in ‘tost davası’nda son noktayı koydu. Yöntem’in tost yerken çekilen bir fotoğrafı Bambi Cafe’nin menüsünde kullanıldı. Yöntem, ünlü cafe zincirini dava etti. Mahkeme; cafe sahibinin, dosya masrafı ve faizi ile birlikte 423 bin lira tazminat ödemesine karar verdi. Dosya temyiz edildi. Yargıtay, ‘maddi tazminat miktarında makul indirim’ yapılsın diyerek kararı bozdu.

Rüzgar Erkoçlar Bir Hülya Avşar Sohbeti’nde hakkında merak edilenleri anlattı

Rüzgar Erkoçlar, Star TV’deki Bir Hülya Avşar Sohbeti programının dördüncü hafta konuğuydu. Erkoçlar, Hülya Avşar’ın sorularını yanıtladı, özel hayatına dair bilinmeyenleri açıkladı. Erkoçlar önceden çok kapsamlı düşünebiliyordum, şu an daha yüzeysel. Testosteron olması gerektiği düzeyde; matematiğim bu kadar kuvvetli değildi, şimdi daha kuvvetli” dedi.

Erkoçlar’ın Tuğba Beyazoğlu ile evlenmesi de yılın en çok konuşulan magazin haberleri arasına girdi.

Murat Boz, aldatma ve Aslı Enver ile ayrılık hakkında konuştu

Sevgilisi Aslı Enver’le ihanet yüzünden ayrıldığı iddia edilen Murat Boz, “Öyle bir şey yok. Evimiz, yerimiz belli. Her şey tamamen abartı ve kurgu” dedi. İkili yaşadıkları problemlere karşı ilişkilerini devam etmi kararı aldı.

Kim milyoner olmak ister’de 1 milyon TL’lik sorudan dönüldü

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında uzun bir aradan sonra 250.000 TL’lik 11. soru açıldı, nefesler tutuldu. Emre Toraman “Hep beraber 1 milyonluk soruyu görelim istiyorum. Kendim için şımarıklık yapıp telefon jokerini oraya saklamak istiyorum. Yarışmanın hakkını vermiş olurum” dedi ve telefon joker hakkını kullanmadı “Kullanmakta olduğumuz takvime göre hangisi tarihte yaşanmış gerçek bir gündür?” sorusuna “29 Şubat 1900” cevabını veren Emre Toroman 250 bin TL’lik ödülü kaybetti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler