Ana SayfaÜnlüler2000'li Bebeler Bu İşin Kaymağını Yiyor!

İlgili Postlar

2000’li Bebeler Bu İşin Kaymağını Yiyor!

2000’li bebeler bu işin kaymağını yiyor! MasterChef yarışmacısı Murat Özdemir’in papağanına işkence ettiği videoyu paylaşmasının ardından yaptığı açıklama ile bir hayli tepki çeken ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, katıldığı radyo programında dikkat çekecek yeni açıklamalar yaptı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Emel Müftüoğlu’ndan Çok Konuşulacak MasterChef Murat Açıklaması

2000’li bebeler bu işin kaymağını yiyor!

2000’li bebeler bu işin kaymağını yiyor! MasterChef yarışmacısı Murat Özdemir’in papağanına işkence ettiği videoyu sosyal medya hesabından yayınlamasının ardından yaptığı açıklama ile oldukça tepki gören ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, katıldığı bir radyo programında Özdemir ile ilgili sorulara cevap verdi.

MasterChef Türkiye’ yarışmacısı Murat Özdemir’in, instagram canlı yayınında papağanını işkence etmesi hakkında, “Papağanın boğazını sıkmıyor aslında onlar zaten böyle ses çıkarır” açıklamasıyla tepki çeken Emel Müftüoğlu, işkence videosunu üstünkörü izlediğini belirterek kendisini savundu. 

İşte hem müzik dünyası hem de Murat Özdemir hakkında sorulara cevap veren Emel Müftüoğlu’nun açıklamalarından bazı satır başları…

Emel Müftüoğlu, hem Murat Özdemir hakkında hem de müzik piyasası hakkında samimi açıklamalar yaptı.
Emel Müftüoğlu, hem Murat Özdemir hakkında hem de müzik piyasası hakkında samimi açıklamalar yaptı.

Emel Müftüoğlu kimdir?

Çok fazla vırvır  konuşuyorum

“Ben çok fazla vırvır konuşuyorum. ‘Böyle bir olay oldu haberiniz var mı?’ diye sordular. Olayı çok detaylı bilmiyordum. Üstünkörü videoyu izledim ve yorumladım.

Ortada sağlıksız bir adam var

Ortada sağlıksız bir adam var. Ancak ‘Bu adam da ölsün, kamyon altında kalsın’ demek yanlış. Nefes alan her canlıya duyarlı olmalıyız.

Ben şiddete karşıyım

O kişi şiddetle ilgili tedavi görmeli. Ben şiddete karşıyım. Bu yaşta kendimi savunmak istemiyorum.

Gerekirse özür dilerim

Kimseden özür dilenecek bir şey yapmadım. Bana medeniyetle nerede yanlış yaptığımı söyleseler anlarım. Gerekirse özür dilerim.”

Kafamdaki menajer Türkiye’de yok

Kafamdaki menajer Türkiye’de yok, burada organizatörler var. Eğer kafamdaki menajerlerden olsaydı, Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses, Ajda Pekkan gibi isimleri dünya tanırdı.

90’lar aslında balon

90’lar aslında balon! Evet ismin duyuluyordu ancak para anlamında çok kazanmıyorduk. O zaman öyle paralar yoktu. Şimdi 2000’li bebeler bu işin kaymağını yiyor.

‘Bebeto’ yani Burak Kut, bugünün Aleyna Tilkisi’ydi. Sevildi, iyi işler yaptı, çok kazandı, aynı zamanda talihsizlikler de yaşadı. Ve hep devam etti.

İnsanlar benim çillerimi dert ettiler

Ünlü şarkıcı, “İlk tanındığın dönemde neler hissettin?” sorusuna, “Ben çillerimle tanındım. Ama çok ilginçtir insanlar benim çilleri dert ettiler. Meşhur olduktan sonra mektuplar geldi, doktor tanıdığı olanları önerenler, ülke dert ediyor bunu kendine. Bende travma oldu.

Yedi kat derim soyuldu

Gittim yüzümdeki çilleri aldırdım. Lazer teknolojisiyle 7 kat derim soyuldu. ‘Bu sıkıntıdan insanları kurtarayım’ dedim. Çiller gitti kendimi gördüm. Ağlamaya başladım. ‘Güneşe çıkma, solaryuma girme’ dediler. Hepsini yaptım öyle kendi halime döndüm.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler