Ana SayfaÜnlüler20 yaşındayım asla sevişmem!

İlgili Postlar

20 yaşındayım asla sevişmem!

” 20 yaşındayım asla sevişmem” diyen Afra Saraçoğlu

Ekranların sevilen dizisi Fazilet hanım ve Kızları tam gaz devam ediyor. Star TV’de yayınlanın dizininin önemli karakterlerinden biri ise Afra Saraçoğlu’nun canladırdığı Ece Çamkıran karakteri.

Saraçoğlu verdiği bir röportaj ile gündeme oturdu. ” 20 yaşındayım asla sevişmem” diyen isim herkes tarafından konuşulmaya başladı. Ayrıca oyuncuyu İnternet ortamında pek çok kişi araştırıyor.

'' 20 yaşındayım asla sevişmem'' diyen Afra Saraçoğlu kimdir?

Cumartesi akşamlarının fenomen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları her bölümü ile adından söz ettiriyor. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile seyirciden tam not alan dizinin önemli isimlerinden biri ise Afra Saraçoğlu. Ece karakterini canlandıran oyuncu gerçekleştirdiği bir röportaj ile gündeme oturdu. Röportajda mesleği için belirlediği kurallarını anlattı. ” 20 yaşındayım ve asla sevişmem” diyen oyuncu herkes tarafından konuşuldu.

Posta’ya konuşan Saraçoğlu dizide canlandırdığı Ece karakteri üzerine konuşurken aynı zamanda oyunculukta uyguladığı kurallarından da bahsetti. Afra Saraçoğlu: “20 yaşındayım, asla sevişmem. Bu benim kırmızı çizgim” diyerek oyunculukta kural tanımadığını söyleyen ve kendisine sınırlar çizmediğini her fırsatta belirten oyuncu arkadaşlarına da bir göndermede bulundu.Afra Saraçoğlu kendisine gelecek film ve dizi tekliflerinin önünü kapatmamak adına cevabının devamında çizgilerini yumuşatarak; “Ama 5-6 yıl sonra projeye göre fikrim değişebilir” şeklinde bir açıklamada bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler