Ana SayfaBurçlar20 Mayıs Hangi Burç? 20 Mayıs Ne Burcu?

İlgili Postlar

20 Mayıs Hangi Burç? 20 Mayıs Ne Burcu?

20 Mayıs Hangi Burç? 20 Mayıs’ta Doğanlar Hangi Burç? Burcunun hangi özelliklere sahip olduğunu öğrenmek isteyenler için bir yazı hazırladık.

20 Mayıs Doğumlu Ünlüler

20 Mayıs Hangi Burç? 20 Mayıs Ne Burcu?

20 Mayıs doğumlu insanlar, sahiplenmeyi seven “Boğa” burcuna dahil oluyor. 20 Mayıs tarihinde doğan burçlar,Toprak grubuna dahil ve dahil olan kişiler genellikle bireysel konularda güvenilir, yardım etmeyi seven, doğaya düşkün, sabırlı, düzenli, inatçı ve fazla hoşgörülü gibi özelliklere sahip boğa burcu özellikleri ile ilgili detayları aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

Boğa Burcu Ünlüler

Başlıca Boğa Burcu Özellikleri

Boğa burcu özellikleri arasında en çok merak edilen özelliklerden biri Boğa burcu grubudur. Merak edilen Boğa burcu grubu ise Toprak. Boğa burcunun uğurlu günü Cuma. Eğer burcunuz Boğa ise en uğurlu gününüz Cuma. Geriye dönük baktığınızda, aldığınız mutlu haberlerin veya şansınızın üst seviyede olduğu günün Cuma günü olduğunu göreceksiniz.

Boğa burcunun uğurlu sayısı 6. Uğurlu sayınızı bir köşeye not etmeyi unutmayın. Boğa burcunun sadece bir adet uğurlu taşı bulunmaktadır.Boğa burcunun uğurlu taşı ise Zümrüt taşıdır.Boğa burcunun birden fazla uğurlu rengi bulunmaktadır.Boğa burcunun uğurlu renkleri sırası ile Pembe, Açık Mavi, Krem renkleridir. Boğa burcunun birden fazla uğurlu çiçeği bulunmaktadır.Boğa burcunun uğurlu çiçekleri sırası ile Kırmızı Gül, Pembe Karanfil çiçekleridir. Boğa burcunun birden fazla uğurlu kokusu bulunmaktadır.Boğa burcunun uğurlu kokuları sırası ile Karanfil, Müge, Elma Çiçeği kokuladır. Boğa burcunun sadece bir adet uğurlu müziği bulunmaktadır.Boğa burcunun uğurlu müziği ise Senfoniler müziğidir.

Boğa burcunun en belirgin özelliği Dayanıklılık. Eğer burcunuz Boğa ise en belirgin özelliğinizin Dayanıklılık olduğunu fark etmişsinizdir. Boğa burcunun en büyük emeli Ün. Eğer burcunuz Boğa ise en büyük emelinizin Ün olduğunu göreceksiniz. Boğa burcunun en büyük hatası İnat. Eğer burcunuz Boğa ise en büyük hatanızın İnat olduğunu fark etmişsinizdir. Hatalarınızdan kaçınmayı unutmayın. Boğa burcunun en büyük arzusu Büyük Servet. Eğer burcunuz Boğa ise en büyük arzunuzun Büyük Servet olduğunu zaten biliyorsunuzdur.

Sizler de Boğa burcu hakkındaki yorumlarınızı aşağıda bulunan Yorum bölümünden bizler ile paylaşabilirsiniz. Yine aynı bölümden yanlış olduğunu düşündüğünüz özelliklerden bizleri ve takipçilerimizi haberdar edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler