Ana SayfaBurçlar20 Kasım Hangi Burç? 20 Kasım Ne Burcu?

İlgili Postlar

20 Kasım Hangi Burç? 20 Kasım Ne Burcu?

20 Kasım Hangi Burç? 20 Kasım’da Doğanlar Hangi Burç? Burcunun hangi özelliklere sahip olduğunu öğrenmek isteyenler için bir yazı hazırladık.

20 Kasım Doğumlu Ünlüler

20 Kasım Hangi Burç? 20 Kasım Ne Burcu?

20 Kasım doğumlu insanlar, mücadeleci ve güçlü olmaları gibi karakteristik özelliklere sahip ve “Akrep” burcuna dahil oluyor.20 Kasım tarihinde doğan burçlar,Su grubuna dahil ve dahil olan kişiler genellikle Güvenilir ve kaliteli insan olarak seçilmiş olmaları gibi özelliklere sahip akrep, özellikleri ile ilgili detayları aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

Akrep Burcu Ünlüler

Başlıca Akrep Burcu Özellikleri

Akrep burcu özellikleri arasında en çok merak edilen özelliklerden biri Akrep burcu grubudur. Merak edilen Akrep burcu grubu ise Su. Akrep burcunun uğurlu günü Salı. Eğer burcunuz Akrep ise en uğurlu gününüz Salı. Geriye dönük baktığınızda, aldığınız mutlu haberlerin veya şansınızın üst seviyede olduğu günün Salı günü olduğunu göreceksiniz.

Akrep burcunun uğurlu sayısı 9. Uğurlu sayınızı bir köşeye not etmeyi unutmayın. Akrep burcunun sadece bir adet uğurlu taşı bulunmaktadır.Akrep burcunun uğurlu taşı ise Topaz taşıdır.Akrep burcunun birden fazla uğurlu rengi bulunmaktadır.Akrep burcunun uğurlu renkleri sırası ile Canlı Kırmızı, Siyah renkleridir. Akrep burcunun birden fazla uğurlu çiçeği bulunmaktadır.Akrep burcunun uğurlu çiçekleri sırası ile Kırmızı Karanfil, Hanımeli, Ateş Çiçeği çiçekleridir. Akrep burcunun birden fazla uğurlu kokusu bulunmaktadır.Akrep burcunun uğurlu kokuları sırası ile Misk, Manolya kokularıdır. Akrep burcunun birden fazla uğurlu müziği bulunmaktadır.Akrep burcunun uğurlu müzikleri sırası ile Canlı Parçalar, Marşlar müzikleridir.

Akrep burcunun en belirgin özelliği Karanlık. Eğer burcunuz Akrep ise en belirgin özelliğinizin Karanlık olduğunu fark etmişsinizdir. Akrep burcunun en büyük emeli Zenginlik. Eğer burcunuz Akrep ise en büyük emelinizin Zenginlik olduğunu göreceksiniz. Akrep burcunun en büyük hatası Merhametsizlik. Eğer burcunuz Akrep ise en büyük hatanızın Merhametsizlik olduğunu fark etmişsinizdir. Hatalarınızdan kaçınmayı unutmayın. Akrep burcunun en büyük arzusu Ömür Boyu Güven. Eğer burcunuz Akrep ise en büyük arzunuzun Ömür Boyu Güven olduğunu zaten biliyorsunuzdur.

Sizler de Akrep burcu hakkındaki yorumlarınızı aşağıda bulunan Yorum bölümünden bizler ile paylaşabilirsiniz. Yine aynı bölümden yanlış olduğunu düşündüğünüz özelliklerden bizleri ve takipçilerimizi haberdar edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler