Ana SayfaDiziler19 Yarışmasında Bir İlk! Büyük Ödül Kazanıldı

İlgili Postlar

19 Yarışmasında Bir İlk! Büyük Ödül Kazanıldı

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan 19 yarışmasında geçtiğimiz akşam bir ilk yaşandı. Özellikle ekranlarda yeni yayınlanmaya başlamasına rağmen kısa süre içerisinde büyük bir ödülün kazanılması, kısa süre içerisinde yarışmanın gündeme gelmesini sağladı.

19 Yarışmasında da Hedef Ne?

19 rakamı üzerine kurgulanan özel yarışmada, yarışmacılar birbirine karşı üstünlük kurarak büyük ödüle kavuşmayı hedefliyor. Gelen soruları doğru bir şekilde yanıtlayarak bir üst seviyeye çıkmayı başaran yarışmacılar, böylece büyük ödül için bir adım daha yaklaşıyor.

Geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümün en dikkat çeken yarışmacı ise Çağlar Patır’dı. Özellikle 19 yarışmasında ilk günden itibaren bilgisi ile dikkat çeken Çağlar Patır, tüm düellolarda rakiplerini geçmeyi başardı. Düelloları kazanarak büyük ödüle ulaşan Çağlar Patır, dün akşam oynadığı yeni bir düello ile birlikte 1 milyon TL’lik ödülü kazanmayı başardı.

1 milyon TL gibi oldukça yüksek bir rakamı kazanan Çağlar Patır, üstelik şu anda yarışmaya veda etmiş değil. 24 Haziran Cumartesi günü Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yarışmada yeniden Çağlar Patır yer alacak ve  1 milyon 100 bin TL için diğer rakibine karşı mücadele verecek. Ekranların en çok kazandıran yarışma programı sloganı ile ekranlara gelen ve Kanal D’de yayınlanan 19 yarışmasında böylesine yüksek ödüllere ulaşılması, yarışmaya daha fazla kişinin katılmasını da sağlayacak. Şu an için yarışma rekorunu kırmayı başaran Çağlar Patır, özellikle sorulara doğru yanıt vermeye devam etmesi halinde önümüzdeki günlerde daha yüksek ödüllere ulaşabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler