Ana SayfaÜnlüler11 Yaşındaki Fenomen Fevzi Kaan Türker Aşk Acısı Çekenler İçin Şarkı Yazdı

İlgili Postlar

11 Yaşındaki Fenomen Fevzi Kaan Türker Aşk Acısı Çekenler İçin Şarkı Yazdı

Org çalarak söylediği şarkılarla kısa sürede fenomen olan 11 yaşındaki Fevzi Kaan Türker, Haberler.com’un YouTube kanalına konuk oldu. Nasıl fenomen olduğunu anlatan Türker, aşk acısı çekenler için yazdığı ilk şarkısı ‘Hayatımı Sana Devrettim’i de seslendirdi.

Fevzi Kaan Türker Kimdir?

Şarkı söyleyerek çektiği eğlenceli videolarla kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan Fevzi Kaan Türker, Haberler.com’un YouTube kanalına konuk olarak Enes Özdemir’in sorularını yanıtladı. 11 yaşında fenomen olan Fevzi, programda hayallerinden bahsetti.

Yeni Şarkı Yazdım

Yeni şarkı çıkardığını söyleyen Samsunlu Orgcu Fevzi Kaan Türker, “Birçok söylediğim şarkı beğeniliyor. Ben de aşk acısı çeken takipçilerim için ‘Hayatımı Sana Devrittim’ adında bir şarkı yazdım. Allah’tan isteğim tüm bekar ablalarım ve abilerimin evlenmesi. Bu alanda da ilerlemek istiyorum. Eğitim almaya başladım.” dedi.

Anneme Lüks Ev ve Araba Almak İstiyorum

Ailesine düşkün olduğunu söyleyen Fenomen Orgcu Fevzi Kaan Türker, “Herkesin böyle hayalleri olduğunu düşünüyorum. Benim en büyük hayalim gelecekte anneme lüks havuzlu bir ev almak. İnşallah bu hayalimi gerçekleştireceğim.” dedi.

Ünlü Abi ve Ablalarımla Buluşmak İstiyorum

Birçok ünlü ismi yayınlarında ağırladığını söyleyen Orgcu Türker, “Acun Ilıcalı abimin canlı yayınıma gelmesini istiyorum. Ömer Başdoğan (Naletbebee), Yusuf Aktaş (Reymen), Tuğçe Kandemir gibi yayınıma gelen birçok ünlü abi ve ablalarımla bir araya gelmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Sokakta İlgi Yoğun

Fenomen olduktan sonra kendisine ilginin arttığını söyleyen Fevzi Kaan Türker, “Samsun’da çarşıya çıktığımda insanların ilgisi yoğun oluyor. Gördüklerinde insanların sevindiğini görüyorum. Beni fenomen yapan abilerime ve ablalarıma teşekkür ediyorum. Bu durum beni çok mutlu ediyor.” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler