Ana SayfaKültür ve Sanat1. Sinema Güzeli Yarışması Düzenlenecek!

İlgili Postlar

1. Sinema Güzeli Yarışması Düzenlenecek!

Türk Sinema sektörünün simgesi olan Yeşilçam’a birçok oyuncu kazandıran 70’li yılların efsane yarışması tekrar düzenleniyor.

Yarışmada, genç yetenekli yarışmacılardan Kral ve Kraliçe seçiliyor ve Türk sinemasına kazandırılacak. Yıllar sonra düzenlenecek olan 1. Sinema Güzeli Yarışması 22 Mart tarihinde İstanbul’da düzenlenecek.

1. Sinema Güzeli Yarışması İle Yeni Yüzler Bulunacak

Bir dönemin efsane dergileri Ses ve Hayat tarafından düzenlenen yarışma, ünlü sinema sanatçıları Hülya Koçyiğit, Ediz Hun ve Kadir İnanır gibi oyuncuları Yeşilçam’a kazandırmıştı.

22 Mart tarihinde İstanbul’da ilki gerçekleştirilecek olan nostaljik yarışma öncesi düzenlenen basın toplantısında jüri üyeleri yapımcı Şükrü Avşar, Mehmet Yiğit Alp , Çağrı Bingüller ve Güler Nalbantoğlu Film San Vakfı başkanı Engin Çağlar , Tamer Karadağlı, oyuncu Şoray Uzun ve sanatçı Ömür Gedik yarışmanın yer aldı. Toplantıda yarışmanın detayları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca jüri üyeleri yarışmada hangi noktalara dikkat edileceğini, seçme kriterlerinin neler olduğunu da detaylı bir şekilde açıklayarak, yarışmanın tam olarak anlaşılmasını sağladı.

Tamer Karadağlı “Sadece Güzellik Yakışıklılık Yeterli Değil”

Oyuncu Tamer Karadağlı, sadece güzel ve yakışıklılığın yeterli olmadığını söyleyerek yarışma öncesinde en önemli mesajı verdi. Güzelliğin, iyi bir ekran yüzüne sahip olmanın çok önemli olduğunu söyleyen sanatçı, eğitim ve iyi bir oyunculuk yeteneği ile çok iyi yerlere gelinebileceğini belirtti. Toplantıda açıklama yapan diğer bir isim Ömür Gedik ise sektöre kültürlü kişilerin katılmasının önemli bir artı katacağını ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler