Ana SayfaÜnlüler​Aşk-ı Roman Dizisinin Konusu Ne? İlk Bölümde Neler Yaşanacak?

İlgili Postlar

​Aşk-ı Roman Dizisinin Konusu Ne? İlk Bölümde Neler Yaşanacak?

21 Ağustos tarihinde yayınlanmaya başlayacak Aşk-ı Roman dizisinin konusu da artık net. TV8 ekranlarında yayınlanacak olan dizi için paylaşılan yeni basın bültenleri, dizinin konusu ve ilk bölümde yaşanacak olayları noktasında durumu netleştirdi.

Aşk-ı Roman Dizisinin Konusu Ne Olacak?

Solmaz Ciros ve Kaan Güvenilir gibi isimlerin yer aldığı dizide, asıl tema aşk olacak. Solmaz ile Kaan’ın başrollerde yer alacağı dizide, birbirine kavuşmak için zorluklara karşı gelecek. Aynı zamanda tüm mahallenin de örneği olacak bu çift, herkesin sevdiğine kavuşması için de büyük bir umut olacak. Mahallenin diğer sakinlerinden olan Cansel, Anıl, Gürkan ve Dilan arasında yaşanacaklar da yine hayatın farklı yüzünü ekranlara getirecek.

Zenginlik Mi Yoksa Aşk Mı Kazanacak?

Kaan Solmaz’ı çok sevse de çok zengin Lider ile Solmaz’ın tanışması zenginlik ve fakirlik noktasında da ikilemi dizi konusuna dahil edecek.

Aşk-ı Roman 1.Bölümde Neler Olacak?

Kaan ve Solmaz çocukluktan beri birbirini seven iki gençtir. Fakat Kaan’ın yasadışı bir şekilde dövüş yaparken yakalanması, bu aşk önündeki en büyük engellerden birisi olur. Yakalanan Kaan cezaevine girerken, bu ayrılık aynı zamanda aşkın da zorlu bir döneme girmesine neden olur. Solmaz fakirlik içerisinde kendisine ve ailesine bir çıkar yol ararken, babasının ilaç masraflarını da karşılayamaz hale gelir. Bu nedenle Nurullah’ın mekanında kendisi için yapılan teklifi kabul eder ve burada dans etmeye başlar. Bu olaylar sırasında cezaevinden çıkan Kaan ise Solmaz ile yeni bir hayat planlar. Ama dışarıdaki hayat ona çok farklı sürpriz sunar. Solmaz, Kaan’ın dövüşmesini istemediği gibi bu durumlar, çift arasında sorunlar yaratır. Aynı zamanda Kaan ile Nurullah arasında yaşananlar da yine çiftin arasına girer.

Yeni dizi önümüzdeki hafta itibari ile seyirciyle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler