Ana SayfaDedikoduMachine Gun Kelly Megan Fox'u Sırtında Taşıdı

İlgili Postlar

Machine Gun Kelly Megan Fox’u Sırtında Taşıdı

Brian Austin Green ile olan evliliğini, klibinde oynadığı Machine Gun Kelly uğruna bitiren Megan Fox, aşkını doya doya yaşamaya devam ediyor. Müzisyen sevgilisiyle olan ilişkisini kameralar önünde yaşamaktan da çekinmeyen dünyaca ünlü yıldızın, son olarak sevgilisinin sırtına çıktığı eğlenceli anları kameralara yansıdı. Machine Gun Kelly Megan Fox’u sırtında taşıdı.

Maç İzlemeye Gittiler

Brian Austin Green ile olan evliliğini, klibinde oynadığı Machine Gun Kelly uğruna bitiren Megan Fox, mutlu günler geçiriyor. 35 yaşındaki Megan Fox ile gerçek adı Richard Colson Baker olan 31 yaşındaki Machine Gun Kelly, önceki gün Miami‘de görüntülendi. Çift, bütün zamanların en iyi boksörü olarak nitelendirilen Floyd Mayweather ile Mogan Paul arasındaki mücadeleyi izlemeye gitti.

Machine Gun Kelly Megan Fox’u Sırtında Taşıdı

Megan Fox Kimdir?

Bu gösteri maçını izlemeye giden çiftin hayranları da onları fark edince hemen yanlarına koştu. Megan Fox ve Machine Gun Kelly ile hatıra fotoğrafları çektirmeye başladı. O sırada da Machine Gun Kelly, sevgilisi Fox’u sırtına alıp uzun süre taşıdı. Bir yandan da kahkahalar atan çiftin görüntüleyen bir hayranları da o görüntüleri sosyal medya sayfasında paylaştı.

Megan Fox İç Çamaşırlı Pozları İle Nefes Kesti!

Klip Aşkı Evliliği Bitirdi

Rol aldığı Transformers serisiyle adını duyuran Megan Fox, geçen yıl Machine Gun Kelly’nin “Bloody Valentine” adlı şarkısının klibinde rol aldı. O klibin çekimleri sırasında da ikili arasında bir aşk doğdu. İşte bu aşk da Brian Austin Green ile Megan Fox’un evliliğinin bitmesine neden oldu. Çift, boşanma kararı aldı. Sonra her ikisi de yeni aşklara doğru yol aldı.

Boşandılar

Megan Fox, uzun süre oyuncu Brian Austin Green ile evliydi. Çift, boşanmak için adım atmışken Fox’un üçüncü çocuğuna hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine tekrar barışan çift, bir süre daha evliliği sürdürmeye karar verdi. Fakat bu durum da çok uzun sürmedi.

Fox’un eski eşi Brian Austin Green, Megan Fox’un, Machine Gun Kelly’nin klibinde oynadıktan sonra çok değiştiğini ve evliliklerinde bir şeylerin ters gittiğini anladığını söylemişti.

Megan Fox’un Brian Austin Green ile olan evliliğinden üç tane çocuğu bulunuyor. Machine Gun Kelly ise Emma Cannon ile ilişkisinden bir kız çocuğu sahibi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler