Ana SayfaÜnlülerMurat Dalkılıç ve Hande Erçel barıştı mı? İşte beklenen açıklama!

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel barıştı mı? İşte beklenen açıklama!

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel barıştı mı? Son günlerde barıştıkları iddiaları ile gündeme gelen Hande Erçel ve Murat Dalkılıç cephesinde neler oluyor? Barış iddialarına karşı, tarafların tavrı ne oldu? Beklenen açıklama geldi. Detaylar haberimizde…

Hande Erçel’den Suç Duyurusu!

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel barıştı mı?

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ve güzel oyuncu Hande Erçel, 2017 yılında yaşamaya başladıkları aşkı, geçtiğimiz aylarda sonlandırmışlardı. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde barıştıkları yönünde iddialar ile gündeme geldi. Murat Dalkılıç ve Hande Erçel’in ayrılığa daha fazla dayanamadığı ve bundan on gün önce barıştıkları iddia edilmişti.

Murat Dalkılıç kimdir?

Murat Dalkılıç’tan Hande Erçel açıklaması

Hande Erçel ile barıştıkları iddia edilen Murat Dalkılıç, önceki gece arkadaşı Serenay Aktaş ile Bebek’te eğlendi. Mekan çıkışında kendisine gül satmak isteyen çocuklara yanıt veren Murat Dalkılıç, Hande Erçel hakkında gündeme gelen iddialara da yanıt vermiş oldu. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, gül satan çocuklara “Ben çiçekleri ne yapayım? Hayatımda kimse yok ki.” dedi.

Hande Erçel kimdir?

Ayrılık açıklaması

Hande Erçel, Murat Dalkılıç ile ayrıldığı dönemde haklarında çıkan iddialara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yanıt vermişti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Murat Dalkılıç ile ayrılığının nedenini açıklamıştı. Ünlü oyuncu Hande Erçel, şu açıklamayı yayınlamıştı: Hayatımın en zor günlerinde, hakkımda çıkan haberlerle ilgili açıklama yapmak en son istediğim şey ama her gün yeni bir haberle gündem olmak beni daha da yıpratıyor. O yüzden bu açıklamayı yapmak zorunda hissediyorum. Ağır bir süreçten geçiyoruz ve bu yolda sadece ailemle olmak istiyorum. İddiaların aksine ilişkimi sonlandırma kararımın tek sebebi budur. Tek konsantrasyonum annem ve biz bu kötü günleri en güzel şekilde atlatacağız. Bu dönemde hassasiyetinizi rica ederim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler