Ana SayfaÜnlülerBelçim Bilgin'den politik sevişme

İlgili Postlar

Belçim Bilgin’den politik sevişme

Belçim Bilgin’den politik sevişme… Yılmaz Erdoğan’ın eşi ünlü oyuncu Belçim Bilgin’in rol aldığı ‘Komplo’ isimli film, geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. Bilgin’in, İngiliz yıldızlar Ben Kingsley ve Theo James ile başrolü paylaştığı Hollywood filmine sevişme sahnesi damga vurdu. Detaylar haberimizde…

Belçim Bilgin’den takipçisine şok ayar!

Belçim Bilgin’in ilk Hollywood filmi ‘Komplo’ vizyona girdi

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin’in, dünyaca ünlü İngiliz yıldızlar Ben Kingsley ve Theo James ile başrolü paylaştığı Hollywood yapımı ilk filmi ‘Komplo’, önceki gün vizyona girdi. Bilgin, filmde Iraklı tercüman Nashim karakterine hayat verdi.

Belçim Bilgin kimdir?

Belçim Bilgin’in sevişme sahnesi dikkat çekti

Belçim Bilgin’in ilk Hollywood deneyimi olan ‘Komplo’ filminin özel gösterimi önceki gün Soho House’da gerçekleşti. Özel gününde Belçim Bilgin’i eşi Yılmaz Erdoğan’ın ilk evliliğinden olan kızı Berfin yalnız bırakmadı. Filmde, Nashim karakterine hayat veren Belçim Bilgin ve BM temsilcisi Michael karakterine hayat veren Theo James arasında bir dakikalık sevişme sahnesi dikkat çekti.

İşte Belçim Bilgin’in sevişme sahnesi

Arapça konuşmak için ders aldım

Film ile ilgili deneyimlerini aktaran Belçim Bilgin, “Filmde İngilizce ve Arapça konuşuyorum. En büyük çalışmayı dil konusunda yaptım. İngilizce zaten biliyorum ama ilk kez bir filmde İngilizce konuşarak oynadım. İngilizce’de aksanla ilgili bir kaygım yoktu. Zaten Iraklı bir kadın olduğu için aksana ihtiyacım yoktu. Ama Arapça konuşmak için ders aldım, önemli bir mesai harcadım.” diye konuştu.

Ülkemizde birçok dizi ve filmde başarılı performanslara imza atan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, yurt dışına açıldı. Belçim Bilgin, Hollywood yapımı olan ‘Komplo’ isimli filmde, dünyaca ünlü yıldızlar Ben Kingsley ve Theo James ile başrolü paylaştı. Belçim Bilgin, performansı ile tam not aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler