Ana SayfaÜnlülerEngin Altan Düzyatan adına parfüm çıkıyor

İlgili Postlar

Engin Altan Düzyatan adına parfüm çıkıyor

Engin Altan Düzyatan adına parfüm çıkıyor… Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın ismi, parfüm oluyor. Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah’ın kuzeni Majed Al Sabah, Engin Altan Düzyatan adına parfüm çıkarıyor. Engin Altan Düzyatan’ın adını taşıyan parfüm nerelerde satışa sunulacak? İşte detaylar…

Engin Altan Düzyatan baba oldu! Bebeğin cinsiyeti ne, ismi ne oldu?

Engin Altan Düzyatan’ın adına parfüm çıkıyor

Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan ve Ertuğrul karakteri ile dünya çapında büyük bir üne sahip olan yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah’ın kuzeni Majed Al Sabah da dikkatini çekti. Majed Al Sabah, parfüm üretip, dünya genelinde satışa sunmak için Engin Altan Düzyatan ve ailesini ülkesine davet etti.

Engin Altan Düzyatan kimdir?

At çiftliğini gezdiler

Geçen hafta gerçekleşen görüşmelerin ardından Engin Altan Düzyatan teklifi kabul etti ve hemen çalışmalara başlandı. Engin Altan Düzyatan ve ailesi, yapılan toplantının ardından, şeyhin torunu Sarah Fahad Al Sabah’ın at çiftliğinde gezinti yaptı. Al Sabah, 2019 yılının Şubat ayında ülkesinde gerçekleşecek at şovuna Engin Altan Düzyatan’ı da davet etti.

Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz günlerde ikinci defa baba olma mutluluğu yaşadı. Engin Altan Düzyatan’ın eşi Neslişah Alkoçlar, Amerika’da doğum yaptı. Bir kız bebekleri olan çifti, bebeklerine ‘Alara’ ismini verdi. Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar, bebek heyecanı yaşıyor.

Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah’ın kuzeni Majed Al Sabah, Engin Altan Düzyatan adına parfüm çıkarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler