Ana SayfaÜnlülerKemal Doğulu'dan Olay Açıklama!

İlgili Postlar

Kemal Doğulu’dan Olay Açıklama!

Kemal Doğulu’dan olay açıklama! Ünlü modacı, Bodrum’da sahne aldığı bir mekanda yaptığı açıklamalar ile şaşırttı. Ünlü modacı neler söyledi? Önümüzde ki günlerde bir sürprizle sevenleri ile buluşmaya hazırlanan Kemal Doğulu’nun işte o açıklaması…

Kemal Doğulu’nun Gözyaşları…

Jüri Üyeliği Sayesinde Tanındı

Uzun süre sanatçıların imaj makerlığını, makyözlüğünü, kuaförlüğünü, fotoğrafçılığını ve modelistliğini yaptıktan sonra klip de yöneten Kemal Doğulu, “İşte Benim Stilim” adlı yarışmada yaptığı jüri üyeliğiyle tüm Türkiye’de tanınmıştı.

Kemal Doğulu önce mikrofonu fırlattı sonra küfür etti…

Kemal Doğulu’dan Olay Açıklama

Son dönemlerde yaptığı DJ’lik performansıyla göz dolduran ünlü modacı Kemal Doğulu, dün gece sahne aldığı mekanda magazin muhabirlerinin sorularını cevapladı.
Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü modacı, “Yine her çarşamba olduğu gibi Bodrum’dayız. Herkese mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum” dedi.

Kemal Doğulu kimdir

Yeni Bir Projem Var

“İşte Benim Stilim” adlı yarışamada yaptığı jüri üyeliği ile büyük bir hayran kitlesi kazan Kemal Doğulu, artık moda programı yapmak istemediğini belirterek, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Yeni bir projem var, modayla ilgili değil. Modadan soğudum, soğuttular beni. Modadan soğuma sebebim kadınlar. Gerçekten yoruldum. Tek erkek olarak o stüdyoda… İnşallah mümkünse moda yapmak istemiyorum. Ama başka projeler var, değerlendirmeye çalışıyorum. Çok şahane bir moda programı olursa neden olmasın fakat bizim yaptığımız gibi, ona yakın bir şey yapmak istemiyorum. Moda programları ile ilgili arıyorlar ve bana gelen formatları beğenmiyorum. Modayla alakalı olmayan bir format var, onunla ilgili düşünüyorum. Bakayım hangisine karar vereceğim.”

Başka projelerinin de olduğundan bahseden ünlü modacı Kemal Doğulu, “yeni projelerim var, kış aylarında çıkartacağım bir düet hazırlığındayım. Çok ünlü bir isimle düet yapacağım ama şimdilik ismi sürpriz” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler