Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'in gelinliği hiç beğenilmedi!

İlgili Postlar

Seren Serengil’in gelinliği hiç beğenilmedi!

Seren Serengil’in gelinliği hiç beğenilmedi! Mayıs ayında kıydıkları nikahı Bodrum’da gerçekleşen düğün töreni ile taçlandıran Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, kıyafetleri ile yine gündeme geldi. Seren Serengil’in merakla beklenen gelinliği hiç beğenilmedi. Sosyal medyada Seren Serengil’in gelinliği için yapılan yorumlar dikkat çekti.. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil’e Düğün Şoku

Seren Serengil’in merakla beklenen özel tasarım gelinliği hiç beğenilmedi

Geçtiğimiz Mayıs ayında Fransa’da sürpriz şekilde nikah masasına oturan Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, Bodrum’daki villalarında düğün töreni yaptı. Serengil’in özel tasarım ve aylardır dikiliyor dediği gelinliği sonunda görüldü. Ancak, Seren Serengil’in gelinliği hiç beğenilmedi. Konuyu, Sözcü’den Hale Ceyhan Barlas Moda kategorisinde kaleme aldı. Barlas’ın yazısı şu şekilde:

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil’in 3 gün hapse gireceği dönem yakınlaşan Yaşar İpek ve Seren Serengil bir küs bir barışık ilişkilerine devam ederken, ani bir kararla mart ayında evlenmeye karar verdi. Nisan ayında nişanlanan çift, mayıs ayında Fransa’da sürpriz bir şekilde evlendi….

Yaşar İpek kimdir?

Serengil ve İpek çifti, Bodrum’daki villalarında gerçekleşen, White Night adını verdikleri yemeğe, az sayıda dostlarını çağırdı. Gecede ikili beyazlar içinde konuklarının karşısına çıktı.

Yaşar İpek nişanda olduğu gibi, hatta belki aynı takım elbise bile olabilir, yine beyazlar içindeydi. Ama asıl merak edilen kişi Seren Serengil’di. Zira aylardır ‘En güzel gelin ben olacağım.”, “Gelinliğim çok güzel olacak, şaşıracaksınız” gibi yorumlar yapan Serengil’den muhteşem bir tasarım bekledi herkes…

Ne var ki gelinliği beklentilerin çok altındaydı. İzmirli bir butik olan Seyranlı markasının hazırladığı tasarım, iki parçadan oluşan vintage bir gelinlikti. Aslında yüksek bel bir etek ve crop top’tan oluşan bir kıyafet desek daha yerinde olur. Zira gelinlikten oldukça uzak…

Kıyafetin üst tarafındaki o tüller olmasaymış belki kurtarır bir tarafı olabilirmiş ama Seren Hanım muhtemelen tüllerden vazgeçemiyor ve her özel kıyafetinin bir yerine mutlaka koyduruyor.

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in Bodrum’daki villalarında gerçekleşen düğün törenine davetlilerin büyük bir kısmının katılmadığı, masaların boş kaldığı iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler