Ana SayfaÜnlülerBengü Selim Selimoğlu'na DM'den yürümüş!

İlgili Postlar

Bengü Selim Selimoğlu’na DM’den yürümüş!

Selim Selimoğlu ile evlilik hazırlıkları yapan Bengü, yaptığı açıklamada tanışma hikayesini anlattı ve Selim Selimoğlu’na DM’den yürüdüğünü itiraf etti.

Türkiye’nin başarılı isimlerinden birisi olan Bengü, evlilik heyecanı yaşıyor. Selim Selimoğlu ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen ve son olarak evleneceklerini duyuran çift, düğün için hazırlıklara devam ediyor. Düğün öncesi verdiği röportajda hayatı ve ilişkisiyle ilgili önemli açıklamalar yapan Bengü, özel bir itirafta da bulundu.

Bengü’nün tatlı telaşı başlıyor!

DM’den sevgili yapmış

Röportajda Selim Selimoğlu ile nasıl tanıştığını anlatan Bengü, bugüne kadar bilinmeyen bir detaya da değindi. “Şaziye’de Kenan Doğulu’ya vokal yaparken Selim, ortak arkadaşlarımızla beni izlemeye gelmiş. O zaman arkadaşlarımız, ‘Bir kız var, tam sana göre’ demişler. Arada ayaküstü merhabalaşmıştık ama bir daha karşılaşmadık. Orada içimden bir şeyi bıraktım. Bir arkadaşımın Instagram hesabında Selim’in de olduğu bir fotoğrafa denk geldim. Bu çocuğu bir yerden tanıyorum ama nereden diye düşünerek bir süre kendi kendimi yedim. Belki 100 kere dönüp dönüp o paylaşıma baktım.” dedi. Bu olay sonrasında Selim Selimoğlu’ndan çok etkilenen Bengü, konuşma arayışlarına girmiş.

Bengü kimdir?

“DM’den yürüdüm”

“Tanımadığım kimseyi sosyal medyadan eklemeye çekinirim. Aradan üç gün geçti. Gece 23.00 suları… Dayanamadım ve Selim’i takibe aldım. O da sonradan anlattı. Sosyal medyayı sık kullanan biri değilmiş. Önce hayran sayfası zannetmiş ama sonra sayfanın bana ait olduğunu anlamış ve kabul etmiş. Videolarına baktım, ondan inanılmaz hoşlandım. Liseli gibi oldum, Instagram’a girip, dönüp dönüp fotoğraf ve videolarına bakıyordum. Belki kız arkadaşı vardır diye rahatsız oldum. Ama ortak arkadaşımızdan yalnız olduğunu öğrenince mesaj atmaya karar verdim.” diyen Bengü DM’den Selim Selimoğlu’na mesaj atmaya başlamış.

Selim Selimoğlu kimdir?

İlk mesajı: Utandım

Bengü, Selim Selimoğlu’na talep gönderdikten sonra ilk mesajı da gönderen taraf olmuş.  “Size ekleme talebi yolladım ama sonra çok utandım” yazan sanatçıya karşı tarafın cevabı kısa süre içerisinde gelirken, Selim Selimoğlu “Bir utanmaz varsa o da benim, şeref duyarım” demiş.

1 haftalık sessizlik

İkilinin yazıştığı bu ilk an sonrasında 1 hafta boyunca iki taraf da birbirine mesaj atmamış. Bir hafta sonra ilk adım ise bu sefer Selim Selimoğlu’ndan gelmiş.  “Bana mesaj atmayacaksan Instagram’ı kapatayım çünkü buralar sensiz çok boş.” mesajının ardından ikili arasındaki diyalog ilerlerken daha sonra çiftin telefon numaralarını paylaşarak görüşmeye başladığı öğrenildi. “Ardından birbirimizin telefon numaralarını aldık. Günde 20 saati telefonla konuşarak, ortak noktalarımızı bularak geçirdik. İkinci günün sonunda, ‘ikimiz biriz’i karşılıklı olarak hissettik.”şeklinde bu anları anlatan Bengü’nün heyecanlı olması ise gözlerden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler