Ana SayfaÜnlülerNurgül Yeşilçay ilk kez yeni sevgilisinin fotoğrafını paylaştı!

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay ilk kez yeni sevgilisinin fotoğrafını paylaştı!

Nurgül Yeşilçay ilk kez yeni sevgilisinin fotoğrafını paylaştı! Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yeni sevgilisini dosta düşmana gösterdi. Bir süredir aşk hayatında güzel gelişmeler yaşanan Yeşilçay, aşkın tadını çıkarıyor. İşte detaylar…

Nurgül Yeşilçay’dan botoks açıklaması

Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay aşkının ilk görüntüsü

Güzelliği ile ekranların dikkat çekici yüzlerinden biri olan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir süredir kalbinin kapılarını yapımcı Necati Kocabay’a açmıştı. Kocabay ile aşk yaşayan Nurgül Yeşilçay, ilişkisi ile ilgili sorulara yanıt vermekten bile kaçınıyordu. Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyorlardı.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Aşkım benim

Nurgül Yeşilçay, sonunda aşkını ilan etti. Yeşilçay, ilk kez sosyal medya hesabından sevgilisi Necati Kocabay ile birlikte çekilmiş aşk dolu bir pozunu paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaşımına “Aşkım benim” notunu eklemeyi de ihmal etmedi.

İşte Nurgül Yeşilçay ve sevgilisi

Botoks mağduru

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, son zamanlarda botoks haberleri ile gündemdeydi. Yüzüne uygulattığı botoksun kurbanı olan Yeşilçay, bundan sonra botoks yaptırmamaya karar vermiş ve pişmanlığını şu açıklama ile ifade etmişti: Evet, botoks mağduru oldum. Gaza geldim, dozunu kaçırdım. Cilt bakımına gidiyordum zaten. Bu sene biraz boş vaktim vardı. Orada söylenenleri dinlemeye başladım. Allah’tan botoks geçici bir şey, yoksa yanmıştım. Bana ‘Çok güzel oldun’ diyorlardı, ben de ‘Evet, çok güzel oldum’ diyordum. Bir şuursuzluk, bir şuursuzluk! Sonra herkes üstüme gelince ‘Herhalde bir hata var’ dedim. Bir daha botoks yaptırır mıyım hiç, neyse o!

Nurgül Yeşilçay, yıllar önce Cem Özer ile evlenmişti. Yeşilçay ve Özer çiftinin arasında tam 17 yaş fark vardı. Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay çiftinin altı yıl süren ve 2010 yılında noktalanan bu evliliğinden Osman Nejat ismini verdikleri bir erkek çocukları dünyaya gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler