Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar'dan havuzda şov!

İlgili Postlar

Hülya Avşar’dan havuzda şov!

Hayatını anlattığı ‘Selfi’ filmiyle bir süre önce sevenlerinin karşısına çıkan Hülya Avşar  gişede istediği rakamlara ulaşamamıştı. Zor günler geçiren Hülya Avşar, soluğu Ayvalık’taki yazlığında aldı. Hülya Avşar’ın Ayvalık’taki yazlığın havuzunda yüzerken paylaştığı video ise çok konuşulacağa benziyor. İşte Hülya Avşar’ın havuz keyfi. Hepsi ve daha fazlası haberimizde..

Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun sevgilisi Seda Sevin’i kızdıracak!

Hülya Avşar fiziği ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı…

54 yaşındaki Hülya Avşar fiziği ile dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Düzenli şekilde spor yapan ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, her fırsatta fiziğini spora borçlu olduğunu dile getiriyor. Uzun süredir Ayvalık’taki yazlığında tatil yapan Hülya Avşar, tatilin tadını çıkarıyor. Ünlü şarkıcı Hülya Avşar sezonun yorgunluğunu, tatil yaparak üzerinden atıyor. En iyi sporun yüzmek olduğunu söyleyen ve yaptığı su sporlarıyla da kendisinden söz ettiren Hülya Avşar, sosyal medya hesabından paylaştığı son videosunda havuzunda yüzerken anları çok konuşuldu. İşte Hülya Avşar’ın çok konuşulan o videosu…

Hülya Avşar Kimdir?

Hülya Avşar’dan Havuz Şov!

Ekranın sevilen ünlüleri arasında yer alan Hülya Avşar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Güzel oyuncu Hülya Avşar, şu sıralar ise Ayvalık’ta tatilin tadını çıkarıyor. Bol bol havuz ve deniz görüntüsü veren Hülya Avşar, güzel fiziği ile dikkat çekti. Suyun altından ilerleyen Hülya Avşar’ın paylaşımı ise sosyal medya gündeminde çok konuşuldu. İlerleyen yaşına rağmen, güzel fiziği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler