Ana SayfaÜnlülerÜmit Karan, Survivor Hilmi Cem'i öve öve bitiremedi

İlgili Postlar

Ümit Karan, Survivor Hilmi Cem’i öve öve bitiremedi

Geçtiğimiz günlerde Survivor macerasına veda eden Ümit Karan, konuk olarak katıldığın programda Survivor yarışmacısı Hilmi Cem’i öve öve bitiremedi. Detaylar haberimizde…

Survivor’da Turabi ve Damla yarışabilecek mi? Acun Ilıcalı’dan şok açıklama…

Ümit Karan elenmenin ardından Survivor Panoroma’da

Survivor yarışmacısı Ümit Karan, geçtiğimiz günlerde Survivor’dan elenmiş ve ada hayallerine veda etmişti. Karan, elenmesinin ardından TV8 ekranlarında yayınlanan ‘Survivor Panoroma’ isimli programa konuk olarak katıldı.

Ümit Karan Kimdir?

Ümit Karan’dan Hilmi Cem İntepe’ye övgüler

Programda Hilmi Cem hakkında konuşan Ümit Karan, yarışmacıya adeta övgüler dizdi. Karan, Hilmi Cem hakkında “Hilmi Cem’le zaman zaman görüşüyorduk ama 2013’ten sonra o çocuk yapısıyla arkadaş olamadım. Aradan 5 sene geçti, karşıma olgun bir Hilmi Cem çıktı. İnanılmaz, karakteri oturmuş. Bir önceki Survivor’a göre hatalarını düzeltmiş bir Hilmi Cem gördüm. Hiçbir şeye karışmadı, kimseye yakınlık göstermedi. Ona yakınlık gösterdiler, ama Murat’a da ilk başta mesafeli durdu. Adam gibi adam olmuş. İnanılmaz düzgün davranıyor. Ben onu çok seviyorum. Tanıdığım Hilmi Cem’e göre büyük bir değişim yaşamış ve iyi bir değişim.” diye konuştu.

Hilmi Cem İntepe kimdir?

Birlikte yarışmışlardı

Ümit Karan ve Hilmi Cem İntepe, daha önce Survivor 2013’de birlikte yarışmışlardı. İki ünlü isim, o dönem farklı takımlarda yarışmışlardı. Yarışmada şampiyon olan isim, Hilmi Cem İntepe olmuştu. Hilmi Cem, hala daha Survivor’da mücadele ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler