Ana SayfaÜnlülerParis Hilton kızına Türkçe isim koyacak!

İlgili Postlar

Paris Hilton kızına Türkçe isim koyacak!

Antalya’da özel bir defileye katılarak Türkiye’de yine tüm dikkatleri üzerine çeken Paris Hilton, yeni çocuğun adını açıkladı.

Türkiye’yi çok sevdiğini her fırsatta dile getiren ve Türkiye’den gelen tekliflerin büyük bir bölümünü değerlendiren Paris Hilton, geçtiğimiz günlerde Antalya’da podyumdaydı. Dosso Dossi Fashion Show’da baş manken olarak podyum çıkan ünlü model, defile öncesinde basınla bir araya gelerek merak edilenleri anlattı.

Paris Hilton Türkiye’de

Çocuğunun ismi ne olacak?

Evlenmek istediğini tekrar tekrar yenileyen Hilton, “İş ve kariyer olarak doluyum. Artık evlenip anne olmak için gün sayıyorum. Çocuklarımı büyütmek istiyorum” dedi. evlilik konusunda çok istekli ve heyecanlı olduğu görülen modelin Türkiye’yi çok sevmesi aynı zamanda isim konusunda da ona ilham vermiş durumda. Öyle ki çocuğunun adının İstanbul olabileceğini söyleyen Paris Hilton, kendisi gibi çocuğunun de bir şehir ismini kullanmasını istiyor. İstanbul’un diğer alternatifi ise Londra.

Hilton Türkiye’de ne yapmayı seviyor?

Türkiye’de geçirdiği zamanlarda yapmaktan hoşlandığı etkinlikleri de açıklarken, “İstanbul Boğazı’nda tekne turu yapmak ve Kapalıçarşı’yı dolaşmak vazgeçilmezim. Herkese buraya gelmesini tavsiye ediyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler