Ana SayfaKimdirHera kimdir?

İlgili Postlar

Hera kimdir?

Şu sıralar ismi Ozan Doğulu ile yasak aşk iddialarına karışan Hera kimdir? Ozan Doğulu ve 11 yıllık eşi Ece Doğulu’nun boşanmasına neden olduğu iddia edilen şarkıcı Hera’nın kim olduğu merak ediliyor. Hera kimdir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, mesleği ve çalışmaları nelerdir? Hera ile ilgili merak edilen her şey haberimizde…

Hera’nın tam ismi Kübra Hera Aslan’dır. Hera, 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Malatyalıdır. Babaanne tarafından da İranlıdır. İstanbul Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. 2009 yılında Miss Beauty Of Turkey güzellik yarışmasına katıldı. Bu yarışmada, ikinci olmayı başardı. Ardından Tayland’da gerçekleşen Uluslararası Miss Beauty Of World yarışmasına katıldı ve Türkiye’yi temsil etti. Bu yarışmada da Kainat 2. güzeli seçildi. Hera, çok iyi derecede İngilizce konuşabiliyor, ayrıca İspanyolca eğitim de almıştı.

Hera, ilk olarak spikerlik yaparak kariyerinde başlangıç yaptı. Ntv, Sportivi ve Tv Em Spor kanallarında çalıştı. TV EM kanalında uzun süre spor haberlerini sunan Hera, kanalın kapanmasının ardından spikerliğe ara verdi ve yurt dışında yaşamaya başladı. Uzun süre yurt dışında yaşayan Hera, 2016 yılında Türkiye’ye ekranlara geri dönerek Habertürk ile anlaştı. Hala daha Türkiye’de yaşıyor.

Spikerliğin ardından şarkıcı olmaya karar veren Hera, iki ay kadar önce ünlü aranjör Ozan Doğulu ile birlikte ‘Öle Öle’ isimli şarkıda birlikte düet yapmış ve böylelikle müzik kariyerinde ilk adımını da atmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler