Ana SayfaDizilerCanlı yayında hastaneye kaldırıldı!

İlgili Postlar

Canlı yayında hastaneye kaldırıldı!

Serap Paköz’ün sunumu ile ekranlara gelen programın canlı yayınında inanılmaz bir olay yaşandı. Programın konuklarından birinin, doğum sancısı tuttu. Hamile konuk, apar topar hastaneye kaldırıldı. İzleyiciler, olanları şaşkınlıkla izledi. Detaylar haberimizde…

Türk televizyonlarının gördüğü en ilginç dolandırma hikayesi!

Canlı yayında doğum sancısı tuttu!

Hafta içi her gün Show TV ekranlarında Serap Paköz’ün sunumu ile canlı olarak yayınlanan Gerçeğin Peşinde isimli programda, inanılmaz anlar yaşandı. Sorunlarına çözüm aramak adına programa katılan Güngör isimli hamile kadın, bir anda doğum sancısının tuttuğunu söyledi.

Herkes şoke oldu

Doğum sancısı tutan hamile kadının gülmesi karşısında şüpheye düşen ünlü sunucu Serap Paköz, yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına doğru bilgiyi aldıktan sonra sağlık ekiplerini stüdyoya çağırarak Güngör hanımın hastaneye kaldırılmasını sağladı.

Programın canlı yayınında şok etkisi yaratan olayda, canlı yayına giren sağlık ekipleri, doğum sancısı tutan Güngör hanımı sedyeye yatırdı ve güvenliğinden emin olduktan sonra hastaneye götürmek üzere yola çıktı. Serap Paköz, şokun etkisinden kurtulduktan sonra doğuma giden Güngör hanıma iyi dileklerini iletti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler