Ana SayfaÜnlülerBeş Yıl Sonra İkinci Düğün!

İlgili Postlar

Beş Yıl Sonra İkinci Düğün!

Ünlü oyuncular Yunus Emre Yıldırımer ve Melisa Yıldırımer, 2012 yılından sonra yeniden nikah masasına oturdular. ‘Balkaymak’ isimli sinema filminde birlikte rol alan oyuncu çiftler; senaryo gereği, bir kez daha nikâh masasına oturarak yeniden evlendi.

Bu sezon, Yunus Emre Yıldırımer “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde ‘Alpaslan Çakırbeyli’ rolüyle, eşi Melisa Özge Yıldırımer ise “Söz” dizisinde ‘Hafız’ın eşi Fatma’ rolüyle karşımıza çıktı. Yeni bir sinema projesinde birlikte rol alan ünlü oyuncu ve çiftler, rol icabı yeniden nikah masasına oturunca, büyük bir sevinç yaşadılar.

Melissa Yıldırımer Kimdir?

Yunus Emre Yıldırımer kimdir?

“Balkaymak” Filmiyle İkinci Şans!

2012 yılında dünya evine giren Yunus Emre Yıldırımer ile Melisa Yıldırımer çifti, izdivaçlarını ikinci kez tazeledi. Yönetmen Onur Tan; Yıldırımer çiftini, beş yıl sonra ikinci kez nikah masasına oturttu. Ünlü oyuncular, Balkaymak isimli filmin bir sahnesinde yeniden evlendi.

5. Evlilik Yıldönümünde Sette Düğün!

Ünlü Çift, evliliklerinin beşinci yıl dönümünde, rol aldıkları filmin bu sahnesinin çekilmesine çok sevindi. Duygularını ifade eden Melisa Yıldırımer, “Biz 12 Ağustos 2012’de evlendik. Filmdeki düğün sahnemiz ise beş yıl sonraya denk geldi. İkinci kez evlenmiş olduk. Bu çok güzel bir duygu” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler