Ana SayfaÜnlülerVatan Şaşmaz'ın bebeği dünyaya geldi! Bebeğin ismi duygulandırdı

İlgili Postlar

Vatan Şaşmaz’ın bebeği dünyaya geldi! Bebeğin ismi duygulandırdı

Geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz’ın o dönem hamile olan eşi Yasemin Adalı doğum yaptı. Bebeğe, rahmetli babasının ismi verildi. Detaylar haberimizde…

Vatan Şaşmaz’ın bebeği doğdu

Geçtiğimiz Ağustos ayında İstanbul’da bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın bebeği dünyaya geldi. Şaşmaz’ın hamile eşi Yasemin Adalı, zor bir hamilelik sürecinin ardından oğlunu kucağına aldı.

Vatan Şaşmaz’ın oğlunun ismi ne oldu?

Vatan Şaşmaz’ın sabırsızlıkla doğmasını beklediği, ancak babasız olarak dünyaya gelmek zorunda kalan bebeğe, babasının ismi de olan “Asil Vatan” isminin konulduğu öğrenildi.

Baba olmayı çok istiyordu

Henüz 43 yaşındayken cinayete kurban giderek hayata gözlerini yuman ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, daha önce verdiği bir röportajda bebek özlemini dile getirerek “Baba olmayı çok istiyorum. Çocuk kararı olmasaydı evlenmez, beraber yaşamaya devam ederdim. Ben de, eşim de evlilik meraklısı insanlar değiliz. Önemli olan aile olabilmek.” şeklinde açıklama yapmıştı.

Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında İstanbul’da bir otel odasında eski sevgilisi eski manken Filiz Aker tarafından cinayete kurban edilmişti. Vatan Şaşmaz’ı sırtından vuran Filiz Aker, cinayetin ardından başına ateş ederek kendini vurmuş ve intihar etmişti. Cinayet ve intihar haberi büyük şok yaşatırken, Şaşmaz’ın sanatçı arkadaşları yas tutmuştu.

Vatan Şaşmaz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler