Ana SayfaKimdirAlican Okumuş Kimdir?

İlgili Postlar

Alican Okumuş Kimdir?

Alican Okumuş Kimdir? Genç oyuncu Alican Okumuş Kaç Yaşında? Alican Okumuş Aslen Nereli? Alican Okumuş Hangi Burç?Alican Okumuş biyografisi ve hakkınızda bilinmesi gerekenler haberimizde…

Alican Okumuş Kaç Yaşında? Alican Okumuş Aslen Nereli? Alican Okumuş Hangi Burç?

Genç oyuncu Alican Okumuş 2 Nisan 1987 yılında İzmir’de doğdu. Ailenin tek çocuğu olan Alican Okumuş aktif bir çocukluk dönemi geçirmiştir. Sinema filmlerine erken yaşlarda ilgi duymaya başlayan Alican Okumuş İlkokul’da tiyatro koluna üye olmuş, aynı zamanda bu yıllarda Karşıyaka Spor Kulübü’nde basketbol altyapısına gitmiştir. 2004 senesinde Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin yetenek sınavlarını kazanmıştır. Aslen İzmirli olan Alican Okumuş şuan 32 yaşındadır ve koç burcudur.
Bugün Doğan Ünlüler

Alican Okumuş Kimdir, Neler Yaptı?

Stajını İzmir Devlet tiyatrosunda tamamlamıştır. Okuldan sonra Amerika’ya giderek burada oyunculukla ilgili özel workshoplara dahil olan başarılı oyuncu Türkiye’ye döndüğünde Kuzey dizisiyle sektöre giriş yaptı. Uçurum dizisinde ise Atıl karakterini oynadı. Alican Okumuş bugünlerde ise Kalk Gidelim dizisinde Halim karakteriyle ekranlarda dolaşmaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler