Ana SayfaKimdirAfra Saraçoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Afra Saraçoğlu Kimdir?

Afra Saraçoğlu Kimdir? 2017-2018 sezonunda “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisinde ‘Ece’ rolünü canlandırarak ilk kez TV oyunculuğuna adım atan oyuncu Afra Saraçoğlu kimdir? Güzelliğiyle dikkat çeken genç oyuncu Afra Saraçoğlu kaç yaşındadır? Nerelidir? Hayatıyla ilgili merak edilenler…


Bugün Doğan Ünlüler

Afra Saraçoğlu aslen nereli? Afra Saraçoğlu şuan kaç yaşında? Afra Saraçoğlu hangi burç?

Afra Saraçoğlu aslen İstanbullu olan oyuncu şuan 22 yaşında ve yay burcudur.

Afra Saraçoğlu Kimdir?

Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997’de İstanbul’da doğmuştur. Aslen Balıkesir-Edremitli’dir. 170 cm boyunda, 49 kilo, mavi gözlü ve Yay burcudur. Eskişehir Anadolu Üniversitesinde lisans eğitimi görmektedir. 2016 yılı magazin gündeminde adı, Özcan Deniz’le aşk yaşadığına dair anılan güzel oyuncunun, edindiğimiz bilgilere göre sevgilisi yoktur.

Kardeş Çocukları dizisi ne zaman başlayacak

Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa ilgi duymaya başlayan güzel oyuncu; ilk ve ortaokul dönemlerinde kendi senaryolarını yazmış ve bu senaryolarının içinde oyuncu olarak yer almıştır.  O yıllarda, çeşitli tiyatro ve piyeslerde rol almaya başlaması, Afra Saraçoğlu’nun oyunculuk yeteneğini geliştiren önemli etkenlerden olmuştur.

Oyunculuğa Nasıl Başladı

Güzel oyuncu ilk kez, Özcan Deniz tarafından sosyal medyada keşfedilmiştir. Ünlü model Adriana Lima‘ya olan benzerliği ile dikkat çeken Saraçoğlu, Özcan Deniz’in bakışlarından etkilenerek rol teklif ettiği yeni bir yüz olmuştur.

Afra Saraçoğlu ilk kez, 2016 yılında; Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay‘ın başrollerini paylaştıkları “İkinci Şans” adlı sinema filminde; Nurgül Yeşilçay’ın kızı rolünde oynayarak oyunculuğa adım atmıştır. 2017 yılında, Tolga Sarıtaş ile başrolünü paylaştığı “Kötü Çocuk” adlı sinema filmindeki ‘Kayla’ rolüyle büyük beğeni kazanmıştır. Bu filmdeki performansı nedeniyle de yine aynı yıl; Star TV’nin sevilen dizisi “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisinde ‘Ece’ rolüyle, TV oyunculuğu kariyerine adım atmıştır.

Rol Aldığı Dizileri

  • Fazilet Hanım ve Kızları (2017-2018-Ece Çamkıran)
  • Kardeş Çocukları

Rol Aldığı Sinema Filmleri

  • Kötü Çocuk (2017-Kayla)
  • İkinci Şans (2016-Çiçek)

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler