Ana SayfaDedikoduEski Eşine Dönen Haluk Bilginer 3 Kadınla Birlikte Yakalandı!

İlgili Postlar

Eski Eşine Dönen Haluk Bilginer 3 Kadınla Birlikte Yakalandı!

Eski Eşi Aşkın Nur Yengi’ye Dönen Haluk Bilginer, Taksi Dolusu Kadınla Yakalandı

Aşkın Nur Yengi ile biten evliliğinin ardından başkasıyla ilişki yaşayan daha sonra olmadığını anlayıp eski eşine ilk önce çocuğunu bahane edip birlikte yaşamak istediğini söyleyen Haluk Bilginer yine rahat durmadı. Haluk Bilginer, geçtiğimiz günlerde 3 kadınla birlikte yakalandı. Aşkın Nur Yengi’nin bu kaçamağa ne yorum yapacağı merak konusu.

Haluk Bilginer Büyük Panik Yaşadı

Mekan çıkışında flaşların patlamasının ardından ne yapacağını şaşıran Haluk Bilginer, jet hızıyla taksiye bindi.Yanındaki hanımlar ise mekan çıkısında yüzlerini kapattılar.  Haluk Bilginer’e neden kaçtığı sorulduğunda “Kaçmıyoruz sadece aracımıza binmeye çalışıyoruz” yanıtını verdi. Yanındaki kadınların kim olduğu sorulduğunda ise panikleyen Bilginer, soruları yanıtsız bırakarak hızla uzaklaştı.

Aşkın Nur Yengi Bu Kaçamağa Ne Diyecek?

İlişkilerine kaldıkları yerden devam etmeye çalışan çift, çocuklarını öne sürerek aynı evde tekrar yaşamaya başlamıştı. Bilindiği üzere Haluk Bilginer, Aşkın Nur Yengi’den ayrıldıktan sonra Zerrin Tekindor ile aşk yaşamaya başlamıştı. Aşkın Nur Yengi ise bu olaylara sosyal medya hesabından zaman zaman karşılık vermişti. Aşkın Nur Yengi’nin bakalım bu kaçamağa yorumu ne olacak.

Eski Eşine Dönen Haluk Bilginer 3 Kadınla Birlikte Yakalandı!
Eski Eşine Dönen Haluk Bilginer 3 Kadınla Birlikte Yakalandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler