Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül itiraf etti! Hemcinslerim yüzünden...

İlgili Postlar

Seda Akgül itiraf etti! Hemcinslerim yüzünden…

Sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelen ünlü sunucu Seda Akgül, gelen tepkiler nedeni ile fotoğraflarını hesabından kaldırmak zorunda kaldığını itiraf etti. Akgül, “Üstelik hemcinslerim yüzünden.” dedi. İşte detaylar…

[irp]

Seda Akgül itiraf etti

Verdiği kilolar sonrasında adeta başka birine dönüşen güzel sunucu Seda Akgül, sosyal medya hesabından paylaştığı birbirinden cesur pozları ile sık sık gündeme geliyor. Akgül, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımın altına ilginç bir itiraf yazdı. Ünlü sunucu, yapılan acımasızca eleştiriler nedeni ile fotoğraflarını hesabından kaldırmak zorunda kaldığını itiraf etti.

[irp]

Koyduğum resimleri silmek zorunda kalıyorum, hem de hemcinslerim yüzünden

Seda Akgül, paylaşımına “Bu akşam yine dostlarla….. Bu arada arkadaşlar koyduğum resimleri silmek zorunda kalıyorum. Üstelik hemcinslerim yüzünden… Yaşlı, genç, güzel, çirkin, tombul , zayıf gibi sıfat ve rakamları bir kenara bırakalım. Ben hep doğal hallerimi paylaştım. Amaç şov değil. Neden ben aynıyken sizin bakışınız değişiyor bana… Yarın yine şişman olabilirim, dünden de daha yaşlıyım. Fikirlerim ise halen aynı ama dış görünüşle değil algıyla yaklaşın insanlara lütfen.” itirafını yazdı.

[irp]

Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekiyor

Güzel fiziği ve cesur pozları ile dikkat çeken ünlü sunucu Seda Akgül, geçirdiği operasyon sonrasında fazla kilolarından kurtularak bambaşka biri oldu. Şimdilerde, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekiyor.

Seda Akgül kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler