Ana SayfaÜnlülerCinayet sırsında Filiz Aker'in eline taktığı eldivenin sırrı ne? İşte detaylar...

İlgili Postlar

Cinayet sırsında Filiz Aker’in eline taktığı eldivenin sırrı ne? İşte detaylar…

Vatan Şaşmaz’ı öldüren Filiz Aker’in, cinayet sırasında sağ eline taktığı eldivenin sırrı ne? Aker’in cinayetten önce bu eldiveni takmasının nedeni neydi? Polis, eldiven detayını inceledi. İşte detaylar…

[irp]

Cinayetten dikkat çeken detay

Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz cinayetindeki sır perdesinin aralanması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cinayet sonrası otel odasında olay yeri incelemesinde dikkat çeken bir ayrıntıya rastlandı. Polis, Şaşmaz’ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker’in sağ elindeki eldivene dikkat çekti.

[irp]

Filiz Aker’in sağ elindeki eldivenin sırrı ne?

Polis raporuna göre; Filiz Aker tarafından Smith Wesson tabancayla dört el ateş edildi. İlk kurşun Vatan Şaşmaz’ın sırtına isabet etti. Diğer üç atış ise, yakın mesafeden yapıldı. Sonrasında da Filiz Aker silahı alnına dayayıp kendini vurdu. Yapılan incelemelerde Filiz Aker’in sağ elinde eldiven olduğu dikkat çekti. Bu detay, akıllara Filiz Aker’in Vatan Şaşmaz’ı vurduktan sonra kaçmayı planladığını, bu nedenle de silahta parmak izi bırakmamak için eldiven taktığı izlenimi uyandırdı.

[irp]

Vatan Şaşmaz, geçtiğimiz Pazar akşamı İstanbul Beşiktaş’taki bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından öldürüldü. Şaşmaz, Filiz Aker’in silahından çıkan dört kurşunun hedefi olarak son nefesini verdi. Aker, Şaşmaz’ın can vermesinin ardından silahını kendini doğrultup başına dayadı ve alnından kendini vurarak intihar etti. Polis, cinayetin sır perdesini aralamak için her ayrıntıyı inceliyor.

Vatan Şaşmaz kimdir?

Filiz Aker kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler