Ana SayfaDizilerSevdan Bir Ateş Çekimleri Başladı!

İlgili Postlar

Sevdan Bir Ateş Çekimleri Başladı!

Merakla beklenen dizinin hazırlıkları hız kesmeden devam ederken, oyuncu kadrosu geçtiğimiz günlerde düzenlenen okuma provasında ilk kez bir araya geldi. Yapım ekibi tarafından provadan paylaşılan kareler, diziye dair heyecanı artırdı. Başrolleri paylaşan Murat Ünalmış ile Özge Özacar’ın ilk partner fotoğrafı da büyük ilgi görürken ikilinin ekran uyumu şimdiden konuşulmaya başlandı. Yayınlanan görüntüler, dizinin takipçileri tarafından kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Hikâyesi ve Çekim Mekânı Dikkat Çekiyor

Yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Sevdan Bir Ateş için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Çekimlerine çok yakında Kapadokya’da başlanacak dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikâyesiyle sezonun iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Doğal güzellikleri ve büyüleyici atmosferiyle öne çıkan Kapadokya, dizinin ana mekânı olarak hikâyeye farklı bir derinlik katacak.

Dram ve romantizmi bir araya getiren yapım, yıllar boyunca saklanan aile sırlarının gün yüzüne çıkmasıyla değişen hayatları konu alıyor. Geçmişten gelen hesaplaşmalar, intikam duygusu ve zorlu seçimlerle sınanan karakterler, beklenmedik gelişmelerin içinde kendilerini imkânsız bir aşkın ortasında bulacak. Duygusal çatışmaların ve sürükleyici olay örgüsünün ön planda olacağı dizi, etkileyici atmosferiyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi hedefliyor.

Dizide Mira ve Leyla karakterlerine hayat verecek ikili, okuma provasında ilk kez birlikte objektif karşısına geçti. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımda Gökçe Eyüboğlu, Taner Rumeli, Ceren Taşçı, Yeşim Gül, Evren Duyal, Soydan Soydaş ve Sitare Akbaş da önemli rollerde izleyiciyle buluşacak.

Murat Ünalmış ve Özge Özacar'dan Diziye Dair İlk Açıklamalar

Murat Ünalmış ve Özge Özacar’dan Diziye Dair İlk Açıklamalar

Okuma provasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başrol oyuncularından Murat Ünalmış, güçlü bir ekiple aynı projede yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaklaşık 20 yıldır Kapadokya’da yaşadığını belirten oyuncu, çekimlerin burada gerçekleştirilecek olmasının kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını söyledi. Ünalmış, “Yuvama dönüp burada dizi çekecek olmak beni çok mutlu ediyor. Murat Hocam’la daha önce de farklı projelerde çalıştık. Yeniden aynı projede buluştuğumuz için heyecanlı ve mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Özge Özacar da projeye büyük bir heyecanla hazırlandığını belirterek, ekipte daha önce birlikte çalıştığı ve çok sevdiği isimlerin bulunmasının kendisini motive ettiğini söyledi. Yeni projelerde her zaman iç sesini dinlediğini ifade eden oyuncu, “Bir yola çıkarken kendime hep ‘Bu yük bana ağır mı geliyor, hafif mi?’ diye sorarım. Bu projede kalbim çok hafif. Böyle bir ekiple bir arada olmak ve Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde çekim yapacak olmak beni çok heyecanlandırıyor.” sözleriyle duygularını paylaştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler