Ana SayfaDedikoduYağmur Tanrısevsin ile Hande Erçel Selamlaşmadı

İlgili Postlar

Yağmur Tanrısevsin ile Hande Erçel Selamlaşmadı

Ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz gün Etiler’de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Aynı anda, şimdilerde hem Erçel’in; hem de kendisinin eski sevgilisi olan Kerem Bürsin ile yeniden aşk yaşamaya başladığı iddia edilen Yağmur Tanrısevsin de yolun karşısındaydı. Birbirlerine bakmadan geçen Yağmur Tanrısevsin ile Hande Erçel selamlaşmadı. İşte detaylar;

Kerem Bursin’den Ayrılık İddialarına Yanıt

Bürsin ve Erçel’in iş anlaşmalarının sekteye uğramaması için bağlı oldukları ajansların isteği ile ayrıldıkları iddia edilmişti.

Kerem Bürsin cephesinden açıklama geldi:

“Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiç bir şekilde doğru değildir. Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur.”

“Oyuncumuz Kerem’in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zamanki yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli Magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz…”

Günfer Günaydın Ajans

Kerem Bursin Kimdir?

Objektiflere Takıldı

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Ataşehir’de objektiflere yansıdı.

Yeni bir proje için görüşmesinin olduğunu ifade eden Tanrısevsin, “Bu sezon okuduğum o kadar güzel iş ve senaryolar var ki… Benim için en doğru proje neyse onunla ilerlemek istiyorum.” dedi.

Yağmur Tanrısevsin’den Özel Hayat Açıklaması

Uzun bir süredir hayatında kimse olmayan Yağmur Tanrısevsin, “Aşka kalbinizi kapattınız mı?” sorusuna gülümseyerek, “Aşka ayıracak hiç vaktim yok, inanın. Bir yandan sinema filmi, bir yandan dizi projeleri diğer taraftan da seramik atölyesi… Bu yoğunlukta emin olun ki aşkı düşünecek vaktiniz kalmıyor.” ifadelerini kullanmıştı.

Yağmur Tanrısevsin ile Hande Erçel Selamlaşmadı

Tüm bunların ardından ünlü isim, geçtiğimiz gün Etiler’deki bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Oyuncu, eski sevgilisi Kerem Bürsin’le aşk yaşadığı iddia edilen Yağmur Tanrısevsin’le aynı dakika içerisinde karşılıklı kaldırımlarda olsa da; ikili birbirlerini fark etmedi.

Hande Erçel, güzel bir toplantı yaptık dese de, “Kesinleşen bir şey yok, söyleyemiyorum. Güzel şeyler olacak” açıklamasını yaptı. Amerika eğitiminin işlerden dolayı ertelendiğini belirten oyuncu, “Seneye falan artık” diye konuştu.

Yeğeni Mavi’nin rahatsızlığıyla alakalı ise Erçel, “Çok şükür iyi gidiyor” demekle yetindi.

“Yoğun Bir Tempoya Gireyim Artık”

Ara verdiği Mimar Sinan Üniversitesi’ndeki Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’ne devam eden
oyuncu, “Okula tekrardan kayıt oldum, yeni dönemde okulluyum artık. Çok heyecanlıyım, yıllar sonra tekrar girdim içeriye; kalbim durmuyordu. Benim için çok kıymetli, bitirmek istiyordum içimde kalmıştı. İkinci sınıftan başlıyorum. Verdiğim, veremediğim derslerim falan var; o kısım biraz karışık” dedi.

Hande Erçel kimdir?

İş ve okulla beraber yoğun çalışacağı hatırlatılan Erçel, “Çok oturdum, yeter artık gireyim yoğun bir tempoya” şeklinde konuştu.

“Öyle Bir Durum Yok”

Öte yandan Hande Erçel’in aracına bindiği sırada karşı kaldırımda yürüyen Yağmur Tanrısevsin’e, meslektaşının aracına bindiği hatırlatılıp, “Küsmüşünüz, görseydiniz konuşur muydunuz?” diye soruldu.

Güzel oyuncu, bunun karşısında; “Yok hayır hiç öyle bir şey yok. Öyle bir durum yok. Tanıyorum Hande’yi ve ‘merhaba’ derdim” cevabını verdi.

Tanrısevsin’in kentsel dönüşümün olacağı Karanfilköy’deki atölyesi için inşaat şirketiyle toplantı yaptığı öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler