Ana SayfaDedikoduMetin Hara Hakkında Beste Kökdemir Açıklama Yaptı

İlgili Postlar

Metin Hara Hakkında Beste Kökdemir Açıklama Yaptı

Beste Kökdemir; eski sevgilisi Metin Hara tarafından acaba aldatıldı mı? Adriana ile Metin arasındaki aşkı biliyor muydu? Söylentilerine açıklama getirdi.

Yetenekli oyuncu Beste Kökdemir; dün, eski yazar sevgilisi Metin Hara ile ünlü model Adriana Lima’nın resmen birlikte oldukları haberi, bomba etkisi yapınca aşırı merak edilen ve bahsedilen, günün 3. ismi oldu. Kökdemir’in; sosyal medya takipçileri, durumla ilgili teselli mesajları attıkları gibi çarpıcı söylemlerde de bulundu. Metin Hara ile Kökdemir arasındaki asılsız söylentiler için güzel oyuncunun hayranları tarafından açıklama beklendi.

Allah Çirkin Şansı Versin!

Eski sevgilisi Metin Hara’nın, Adriana Lima ile olan ilişkisi hakkında; Kökdemir’in instagram hesabında, takipçileri ilginç mesajlar paylaştı. Takipçisinden birisi; “Hayretler içindeyim çocuğun eski sevgilisi de yenisi de efsane, Allah çirkin sansı versin!” derken birisi de; “Benden daha iyilerine layıksın mı dedin adama? Al gör şimdi! Çıtayı arşa koydu adam! Ki senden iyisi Adriana Lima mı? Orası muamma!” şeklinde enteresan ifadede bulundu. Bir başka hayranı ise; “Eski sevgilin Adriana ile çıkıyor, düşünsene çok kötü bir durum yaa! Arkadaşlarına bile o mu güzel ben mi? Diyemez insan.” şeklinde yorumlar aldı. Dahası; “Metin Hara’nın eski sevgilisi olduğunu düşünsene, senden sonra Adriana Lima. Atılacak b.k yok! Resmen rezalet.Geçmiş olsun. Zor.” gibi enteresan mesajlar alsa da güzel oyuncu, hayranlarının çoğundan Adriana’dan daha güzel olduğu yönünde teselliler aldı.

Beste Kökdemir Açıklamasında Neler Dedi?

Beste Kökdemir hakkında gündemi en çok meşgul eden soru; eski sevgilisi Metin Hara tarafından acaba aldatıldı mı? Oldu. Kökdemir, Adriana ile Metin arasındaki sürpriz aşkı biliyor muydu? Şeklindeki söylentilerine açıklama getiren güzel oyuncu; “Arkadaşlar sakin! Zaten vardı böyle bir şey. Benim de bildiğim bir şeydi. Metin’le dostluğumuz gayet güzel devam ediyor. Her şey yolunda.”Şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

Beste Kökdemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler