Ana SayfaÜnlülerMaldivler’de balayı

İlgili Postlar

Maldivler’de balayı

Geçtiğimiz günlerde hayatlarını birleştiren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti Maldivler de bedava balayı yapıyorlar. 

Dillerden düşmeyen ve çok sayıda ünlünün katıldığı bir düğünle 29 Haziran tarihinde hayatlarını birleştiren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti Maldivler’de çok lüks bir otelde ücretsiz balayı yapıyorlar. Evcen ve Özçivit çiftinin kaldıkları otelin günlüğü 10 bin lira. Düğünleri için çok sayıda firama sponsorluk teklif etmişti. Hepsine hayır cevabı veren çift balayında kendileri konuşarak bedava Maldivler’e gittiler.

Acenteyle anlaşma söz konusu

Oyunculuk yapan Fahriye Evcen sosyal medyayı aktif bir biçimde kullanıyordu. Bu durum onun için avantaja dönüştü. Sosyal medya hesaplarından Instagram’da 5.6 milyon takipçisi bulunan başarılı oyuncu Fahriye Evcen bu durumla alakalı seyehat acentesiyle konuşup anlaşma yaptığı şeklinde konuşmalar gün geçtikçe artıyor. Geceliği 10 bin liralık otelde kalan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti ücret ödemeden tatillerini yaparken aynı zamanda da ünlü çiftin yaptığı fotoğraf ve paylaşımlar otelin reklamı olacaktı. Söylentilere göre Fahriye Evcen’in seyehat acentesine: “Para ödemeyelim, reklam yapalım.” Şeklinde ifadeler kullandığı konuşuluyor.

Hem balayı hem reklam

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti Maldivler de bedava balayı yaparken reklam yapmayı da unutmuyor. para ödemeyip reklam yapmayı tercih eden Fahriye Evcen sosyal paylaşım ağı Instagram’da şahsi hesabından otelin adını vererek havuzda çektiği pozu paylaştı. Instagram’da paylaşımı çok sayıda kişi tarafından beğenilirken; oteli merak edenlerin sayıda hızla artıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler