Ana SayfaÜnlülerOyuncu Zerrin Tekindor George Miller Filmiyle Cannes Film Festivali 'nde!...

İlgili Postlar

Oyuncu Zerrin Tekindor George Miller Filmiyle Cannes Film Festivali ‘nde!…

Zerrin Tekindor Yeni İmajıyla Çok Beğenildi..

Oyuncu Zerrin Tekindor Filmiyle Cannes Film Festivali ‘nde!…

Fransa’nın Cannes şehrinde bu yıl 75’incisi yapılan Cannes Film Festivali, dünyaca ünlü başarılı sanatçıların davetli olduğu bir törenle başladı. Birbirinden ünlü isimlerle dopdolu, yine gösterişli bir kırmızı halı gösterisi yapılan cannes film festivaline ünlü oyuncu Zerrin Tekindor ‘ katıldı.

Oğlu Yalnız Bırakmadı…

Dünyaca ünlü yönetmen George Miller ’in yönettiği, Idris Alba ile Tilda Swinton ’nun başrollerinde yer aldığı ‘Three Thousand Years of Longing’ adlı filminde yer alan Zerrin Tekindor, filmin prömiyeri için Cannes Film Festivali ndeydi. Geçtiğimiz sene set çekimleri Avustralya ’da yapılan filmde Kösem Sultan ’a hayat veren Zerrin Tekindor ’u gösterimde oğlu Hira Tekindor ‘da yalnız bırakmadı.

Hira Tekindor Zerrin Tekindor
Hira Tekindor Zerrin Tekindor

Ünlü oyuncu,  Cannes gecesine modacı Gamze Saraçoğlu ‘nun özel tasarımıyla katıldı. Uzunca bir zamandır Gamze Saraçoğlu ile beraber çalışan ünlü oyuncu, “Gamze Saraçoğlu en hayran olduğum Türk tasarımcı. Mesleki bilgisine, zevkine, yaratıcılığına çok güveniyorum” şeklinde ifade etti. Oyuncu, festivalde yönetmen Fatih Akın ile bir araya gelerek kameralara poz verdi. Prömiyere davetli olan ünlüler arasında Burcu Gölgedar, Ece Yüksel ve Oğulcan Arman Uslu da vardı.

“Çok Mutlu Olduğum, Harika İnsanlar…”

Prömiyere katılan Zerrin Tekindor, sosyal medya paylaşımında “Sydney’de çekilen George Miller ’ın @3000yearsmovie filminin prömiyeri Cannes Film Festivali ‘nde yapıldı. Çekimlerden sonra bütün ekiple orada tekrar bir araya gelmek çok şahaneydi. Tanıdığıma çok mutlu olduğum, harika insanlar… Bütün ekibe çok teşekkürler…” Mesajıyla yayınladı… Başarılı oyuncu, sosyal medya sayfasından takipçileri için Cannes ‘da olduğunu aşağıdaki resmi ile duyurmuştu.

Zerrin Tekindor Cannes
Zerrin Tekindor Cannes

Zerrin Tekindor Kimdir?

 

İşte Zerrin Tekindor ‘un Cannes Film Festivalinden Bir Kaç Karesi;

Zerrin Tekindor Cannes
Zerrin Tekindor Cannes

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler