Ana SayfaÜnlülerDerya Tuna'nın Tepki Çeken Çapkınlık Açıklaması

İlgili Postlar

Derya Tuna’nın Tepki Çeken Çapkınlık Açıklaması

Oğlu İdo’nun babası İbrahim Tatlıses ile uzun yıllar hayat arkadaşlığı yapan Derya Tuna, önceki gün Marmara Park AVM’de düzenlenen ‘Kırmızı Koltuk’ adlı sohbet etkinliğinde, Seda Akgül’ün sorularını yanıtladı. Özel hayatı ve Tatlıses’in sağlık durumuna dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan Tuna, ‘çapkınlık’ yanıtıyla sosyal medyada tepkilerin odağında yer aldı. İşte Derya Tuna’nın tepkş çeken çapkınlık açıklaması;

“Kaynanalık Yapmıyorum”

Ekim 2011’de şarkıcı oğlu İdo Tatlıses’i manken Yasemin Şefkatli ile evlendiren oyuncu, “İyi ki İdo’nun annesiyim. Onların mutlu olması, beni de mutlu ediyor. Gelinimi kızım gibi seviyorum. Ona kaynanalık yapmıyorum, yapmam da. Oğlumla, ailemle mutluyum, onlar mutlu olsun bana yeter” şeklinde konuştu.

Derya Tuna’nın Tepki Çeken Çapkınlık Açıklaması

Eski defterleri artık kapadığını da sözlerine ekleyen Derya Tuna, yöneltilen bir soru üzerine tartışma yaratacak şu açıklamayı yaptı:

Çapkınlıkta bence erkeklerin suçu yok. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz.

‘Çapkınlık’ hakkındaki sözleriyle kısa sürede sosyal medyada gündem olan Tuna, hemcinslerini kızdırdı ve çok sayıda tepki yorumu aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler