Ana SayfaKimdirMasterChef Eren Kaşıkçı Kimdir?

İlgili Postlar

MasterChef Eren Kaşıkçı Kimdir?

MasterChef Türkiye’ de kırmızı takım kaptanı olan Eren Kaşıkçı Kimdir? MasterChef Eren Kaşıkçı Kimdir? Eren Kaşıkçı Kaç Yaşında? Eren Kaşıkçı Ne Zaman Doğdu? Eren Kaşıkçı Nerede Doğdu? Eren Kaşıkçı Aslen Nereli? Eren Kaşıkçı Hangi Burç? tarzı ve yaptığı yemekler ile dikkat çeken MasterChef Eren Kaşıkçı ile ilgili herşey Kimdir yazımızda. İşte Eren Kaşıkçı…

Eren Kaşıkçı Kaç Yaşında? Eren Kaşıkçı Ne Zaman Doğdu? Eren Kaşıkçı Nerede Doğdu? Eren Kaşıkçı Aslen Nereli? Eren Kaşıkçı Hangi Burç?

29 Ekim 1989 tarihinde Kırıkkale doğumlu olan Eren Kaşıkçı, 32 yaşlarındadır.

Eren Kaşıkçı Aslen Nereli? Eren Kaşıkçı Hangi Burç?

Aslen Tokatlı olan Eren Kaşıkçı, Akrep burcudur.

MasterChef Eren Kaşıkçı Kimdir?

Yarışmaya Gökçeada’dan katılan katılan Eren Kaşıkçı, bu sezonun ilk kırmızı takım kaptanı oldu,  özel bir aşçılık okulunda profesyonel eğitim almış olan Eren Kaşıkçı’ nın bir kardeşi var ve babası asker annesi ise ev hanımıdır. Eren Kaşıkçı evli ve bir çocuk babasıdır.

19 Mayıs Üniversitesi Turizm Bölümü’ne giden Eren Kaşıkçı, bu bölümü tamamlamamıştı. MasterChef Eren 2012-2013 yıllarında özel bir aşçılık okulunda profesyonel olarak eğitim almıştır. Gökçeada’da bir otelde şeflik yapan Eren, İmroz kuzusu yemeğiyle jüriden tam not almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler