Ana SayfaKimdirÖzgür Aydın Kimdir?

İlgili Postlar

Özgür Aydın Kimdir?

Son albümü olan “Picnic on the Moon” ile müzikseverlere blues ve soft progresif rock türünde güzel bir sürpriz yapan Özgür Aydın Kimdir? Özgür Aydın Kaç Yaşında? Özgür Aydın Ne Zaman Doğdu? Özgür Aydın Nerede Doğdu? Özgür Aydın Aslen Nereli? Özgür Aydın Hangi Burç? Müzisyen Özgür Aydın hakkında merak edilen her şey Kimdir yazımızda. İşte Özgür Aydın…

Özgür Aydın Kaç Yaşında? Özgür Aydın Ne Zaman Doğdu? Özgür Aydın Nerede Doğdu?

1 Ocak 1977 yılında İskenderunda doğan Özgür Aydın, 44 yaşındadır.

Özgür Aydın Aslen Nereli? Özgür Aydın Hangi Burç?

Aslen İskenderun lu olan Özgür Aydın, Oğlak burcudur..

Özgür Aydın Kimdir?

İlk okul yıllarında Fizik ve Matematiğe ilgi duyan Özgür Aydın,  Müzik ve gitara olan ilgisi ise ortaöğretim yıllarında başladı. Lise egitiminden sonra CD, plak ve kaset satışı yapılan dükkanlarda çalışan Özgür Aydın’ ın bu deneyimleri müzige olan ilgisini büyük bir tutkuya dönüştürdü.

1999 yılında Eskişehirde Fizik bölümüne kaydoldu ve lisans eğitimi boyunca üniversite radyosunda program yapımcılığı ve arşiv sorumlusu olarak çalışan Özgür Aydın, aynı zamanda birçok müzik grubunda gitarist olarak sayısız sahne aldı. Akademik eğitimine Fizik yüksek lisansını tamamlayarak devam etti ve halen fizik doktora eğitimine devam ediyor.

2015 yılında Antalyaya yerleşen Özgür Aydın, “Supernova Music Lab” adını verdiği kendi ev stüdyosunu kurdu. Mystic Blues” isimli ilk albümünü Temmuz 2017de On Air Müzik etiketiyle yayımladı. Ve ardından sırasıyla, Mayıs 2018de 12th Street, Temmuz 2019da Sad Robotson olarak da Picnic on the Moon” adlı albümlerini yine On Air Müzik etiketiyle yayımladı.

Albumlerindeki enstrüman kayıtlarını ve icralarını kendisi gerçekleştiren müzisyen Özgür Aydın, aynı zamanda Mixing ve Mastering işlemlerini de kendisi gerçekleştirmiştir.

Özgür Aydın’ ın Albümleri;

  • Mystic Blues – 2017
  • 12th Street – 2018
  • Sad Robot – 2019
  • Picnic on the Moon – 2021
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler